Annonce
Annonce
SENESTE FRA OLIVIA:
  • Hjem
  • Artikler
  • Olivias julenummer på gaden nu: Stort interview med Marcus og Martinus
Olivias julenummer på gaden nu: Stort interview med Marcus og Martinus

Olivias julenummer på gaden nu: Stort interview med Marcus og Martinus

Få den bedste jul med det nyeste nummer af Olivia-bladet.

Duften af gran, nybagte pebernødder, Olivias julenummer og julesange, der bliver spillet i baggrunden. Vi elsker bare denne tid på året! I det nyeste nummer af Olivia-bladet hjælper vi dig med at komme i total julestemning, og så viser vi dig, hvordan du helt selv kan lave cool og brugbare julegaver.

Bladet er også spækket med dine yndlings-celebs. Musical.ly-stjernerne Lisa og Lena deler ud af deres absolutte julefavoritter, og så afslører de, hvad de ønsker sig allermest i julegave i år. Olivia har også mødt Dove Cameron og Cameron Boyce fra Disney Channel-filmen ”Descendants 2” og har talt med dem om livet som Disney Channel-stjerne, fremtiden og ikke mindst julegaver og den søde juletid.

Og så kan du læse et stort interview med Marcus og Martinus, som Olivia mødte i forbindelse med deres koncert i Jyske Bank Boxen i Herning den 2. september i år. Drengene fortæller blandt andet om deres nye album, ”Moments”, deres kommende Europa-turné og julen. Du kan også teste, om du har helt styr på tvillingernes Instagram-konto ved at se, om du kan parre den rigtige billedtekst med det rigtige billede i den store Insta-quiz med Marcus og Martinus. I bladet får du tilmed en vildt fed plakat med de søde norske gutter – lige til at hænge op på værelset! What’s not to like?

Skal du ikke bare have det nye blad?

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce