Annonce
Annonce
AFSLUTTET: Vind koncertbilletter til Marcus & Martinus i København

AFSLUTTET: Vind koncertbilletter til Marcus & Martinus i København

Nu har DU chancen for at komme helt tæt på de norske tvillinger

Konkurrencen er afsluttet, og vinderne er Stefani Ivanova fra Valby og Kathrine Kloch fra Ølstykke, som hver har vundet to billetter.

Den 18. marts giver de søde norske tvillinger Marcus og Martinus koncert i Royal Arena i København, og nu har du mulighed for at komme med. Olivia har dog fået fat i to billetter til koncerten, som du kan vinde, hvis du viser dig som en ægte fan.

Sådan gør du!
Du deltager i konkurrencen ved at gennemføre Marcus og Martinus-testen, som består af 10 spørgsmål. Du skal svare rigtigt på ALLE spørgsmål. Når du har svaret rigtigt på spørgsmålene, vil du modtage et link og kodeord, som du skal bruge i selve konkurrencen. Husk, at du skal være logget ind med dit brugernavn for at deltage i konkurrencen.

Du finder testen ved at klikke her!

Deltag her
Konkurrencen er slut.
137 Kommenter
græd seriøst hele dagen er meget knust
Ville gøre alt bare for at komme til den det er mit liv
hvor står der hvem der vant plz svar !!!!!!!!!
Tillykke til vindern men hvem vandt
hvem vandt??????????????????????
Hvem vandt!!!!! Kom nu hvem vi ville vide det nu
omg så er d idag glæder mig for sygt har været mmer lige siden 2012!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
ELSKER MAC OG TINUS!!!! De er mit et og alt!!!
Jeg er SÅ stolt af de drenge!!! De har nået så meget på de år, udgivet en bog, lavet en film, holdt mange koncerter osv.. jeg elsker de gutter!! De betyder ALT! Og det mener virkelig!!! Jeg lytter til deres sange 24/7!! Jeg vil altid lytte til dem og støtte dem!! De er SÅ seje!!! Og deres familie er også en stor del af en mm'ers liv!! Jeg vil vedde med at deres familie er lige så venlige, søde rare som Mac og Tinus er!!! JEG ELSKER DEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Omg!!! ahhh! jeg kan slet ikke fatte det snart bliver vinderen fundet!!! jeg vil ønske den vinder tillykke og en god koncert!!

omg hvor jeg dog krydser fingre!!!! jeg elsker m&m af HELE mit hjerte! jeg har "kun" været mm'er siden den 27. Maj 2015!! det har været nogle sygt fede år!!! jeg vil gøre ALT for at kunne hører deres dejlige stemmer!! undskyld for at spamme... <3
Annonce
32
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk