Annonce
Annonce
1. December // Julehistorie

1. December // Julehistorie

Hver dag kommer der en ny del, til vores julehistorie!

Følg Olivias kamp, om julen.

Det var under frysepunktet, og jeg var pakket ind i varmt tøj og tæpper. Den blide knitren af brændet kastede flimrende skygger på det hvide fluffy tæppe, inde fra brændeoven. Træet stod højt og stolt i hjørnet; snesevis af julekugler og lametta var blevet spredt jævnt på træet. Gaver af rød, guld og grøn papir lå stolt under træet, og ventede på at blive pakket op juleaften.

Udenfor kunne lyden af julesange høres fra det julekor, som hvert år - trods kulden - kom og sang for os. De sang "Don't Save It All For Christmas Day" af Celine Dion. Men alligevel sad jeg, og stirrede ud på det frostdækkede vindue, og ønskede, at jeg havde nogen til at hygge med.

Jeg greb min kop dampende varme chokolade, og tog en slurk. Den mørke væske brændte min tunge, men gjorde mig varm. Fra min plads i stuen kunne jeg se at koret fortsatte på deres glædelige måde, og en sti af glæde og julestemning blev efterladt af dem. Jeg vendte min opmærksomhed fra vinduet, og så rundt i lokalet som blev oplyst af alle de julelys som var spredt gennem stuen. Man kan aldrig få for mange julelys.

Jeg rejste mig, og fandt min vej over til stereoanlægget i hjørnet og tændte for julensangene. Jeg tog min kop varme chokolade, og gjorde min vej til køkkenet. Julelys og stearinlys var tændt i lokalet. Julepynt hang fra krogene i loftet og gardinerne var dækket i misteltene, som hang flot på vinduerne. Alle mine skabe indholdte tusindvis af cookies og kiks. Gamle mason krukker indholdte røde og hvid stribede pebermynte stokke. Julepynt var jævnt fordelt overalt. Et stykke papir lå på mit nye bord. Dette var min jule "To-Do liste" + I morgen er en ny dag. I morgen vil jeg dekorere forhaven.

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk