Annonce
Annonce
10. December // Julehistorie

10. December // Julehistorie

Wuhu, der er kun 14 dage til jul :)

Jeg vågnede med hold i nakken. Så det at sove på sofaen var måske ikke en god idé. Jeg rettede min position, og formåede faktisk at få mig op og ud af sofaen for at strække ud. Et gisp kom fra min mund af overraskelse, da jeg så, at jeg var faldet i søvn på Edwars skulder.
Jeg besluttede at mig for at tage et brusebad og skifte tøj. Stille gjorde jeg min vej over mod stuen, forsøgte mit bedste for ikke at vække Edward endnu.

Da jeg endelig var ud af stuen, vendte jeg mig mod trappen og tog to trin ad gangen. Da jeg endelig trådte ind i mit soveværelse, var det første jeg gjorde var at gå imod min garderobe. Jeg havde brug for tøj til at tage med mig ud på toilettet.
Jeg tog et sæt tøj, jeg gjord min vej hen til badeværelset. Jeg tændte for vandet og tog et hurtigt bad. Da jeg var færdig, tørrede jeg mig.

Jeg gik ned igen og passerede gennem stuen, bemærkede jeg, at Edward ikke var på sofaen. Han var stået op. Jeg gik ind i køkkenet, hvor Edward var at lavede en frisk kande kaffe.

"God morgen." siger jeg, og Edward vender rundt.
"Godmorgen, sovet godt?" Spurgte han, og tog en plads ved bordet.
 "Ja tak. Vil du have noget morgenmad?" Det var min tur til at spøger, jeg tog noget dampende kaffe på bordet. Edward hældte noget op til mig.
"Ja tak." Smilte han, så på mig.

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk