Annonce
Annonce
10 flabede facts om Little Mix!

10 flabede facts om Little Mix!

Hvor meget ved du om det engelske pigeband?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste »

Pigebandet Little Mix var det første band nogensinde, som vandt det engelske X Factor. Hvis du ikke ved som meget om bandet, hvor blandt andet Zayn Maliks kæreste synger med, så er her ti facts, som nok skal give dig endnu mere info.

Fact 1
Alle fire piger meldte sig egentlig til X Factor som solokunstnere og gik videre til bootcampen. De blev først placeret i to forskellige grupper, men ingen af dem gik videre. Dommerne var alligevel imponerede og spurgte, om Jade, Jesy, Leigh-Ann og Perrie kunne tænke sig at danne en gruppe sammen. Det ville de godt!

Klik på 'næste' for at se det næste fact om Little Mix!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste »
Se mere om samme emne
17 Kommenter
er mega stor mixer!!! kom nu med et posters blad ligesom viunge og sæt nogen plakater med little mix i det!! seriøst kom nu!! i har jo næsten aldri nogen med dem og har i glemt Katy Perry???!!! i har ikk haft en plakat med hende i OVER ET ÅR!!! såvidt jeg husker.. Nåh men istedet for at have de samme 3 justin bieber plakater så få dog nogen folk ikke har!! jeg har vel mindst 5 af de samme plakater af JB!!! og hvis der kan komme plakater med Union J kan der da også komme med Little Mix!!!!! hilsner fra mixeren....
Jeg ELSKER Little Mix de laver nogen rigtig gode sange og kan vildt godt lige deres stil<3:-)
De er vel okay?
Kan bedst lide Perrie og Jade
hvem er hvem?:9

ved godt at hende Perrie er hende med det lyse hår!:)
Elsker little mix<3<3 :') Perrie Edwards, jade thirlwall, leigh-Anne pinnock og jesy Nelson<3<3 Endelig kom der noget om little mix. HVORNÅR KOMMER DER EN PLAKAAAAT!!!!! LM<3 Dna albummet<3 Elskeeeeeeer pigerne virkelig højt!
Kan godt lide Little Mix!!!!!!
Elsker Little mix! Og kan bedst lide Perrie og Jade!:D
Yaaay! Litte mix!:D Feeedt! DNA albumet blev udgivet på min fødselsdag! 19. November! :)<3 Endelig noget med den 19 og ikke helle tiden 21 -22-23!
Little Mix er meeeeega gode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3
"Flabade"?

Flabede, perhaps?
Jeg kan virkelig godt lide Little Mix :) det er sjovt så mange stave fejl de kan lave, perry har de skrevet men hun hedder altså perrie
og så er perrie kærester med Zayn Malik fra One Direction <3 <3
Yeaaaah endelig noget om Little mix!!!
jeg elsker Little Mix
Annonce
17
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk