Annonce
Annonce
Vidste du alt dette om drenge? Vidste du alt dette om drenge?

15 facts om drenge!

Vi ved, at de kan være både søde og smukke - og ind imellem frygteligt irriterende... Men vidste du dette om drenge?

1. Det allermest brugte drengenavn i Danmark er Jens.

2. Plejer pigerne i klassen at fryse mere end drengene? Årsagen til dette er, at drenge ofte har en højere kropstemperatur end piger. Fint, når man har brug for at varme sig lidt, eller hvad?

3. I lang tid var en af verdens mest kendte drengefigurer, nemlig Anders And, forbudt i Finland. Hvorfor? Fordi han ikke har bukser på!

4. Vidste du, at drenge kun blinker halvt så mange gange som piger?

5. Føles det som om, dit hjerte slår meget hurtigere end hans? Tror du det er fordi, han er mindre nervøs end dig? Langt fra - det er faktisk sådan, at pigers hjerter automatisk slår hurtigere end drenges!

6. Det mest almindelige drengenavn i verden er Mohammed.

7. Undersøgelser viser, at de fleste piger bedre kan lide drenge med humor end dem uden. Er I ikke enige?

8. Synes du, at jævnaldrende drenge kan være temmelig umodne? Forskning viser, at piger i teenageårene i gennemsnit ligger hele tre år før drenge i deres udvikling.

9. Drenge vokser mest, når de er mellem 14 og 16 år, hvor de oplever en form for turbovækst. Hænder og fødder plejer at vokse ekstra hurtigt, og ben og arme følger med lidt senere. Det kan selvfølgelig godt være ret anstrengende for dem!

10. Drenge kommer oftest i puberteten, når de er mellem 11 og 15 år. Der kan altså være ret store forskelle fra dreng til dreng!

11. Drenge har lige så store problemer som piger med bumser i puberteten. Så hvis du synes, det er hårdt og irriterende, ved du nu, at mange drenge har det på samme måde!

12. Vidste du, at man forbrænder ca. ni kalorier, når man kysser intenst? Det kan jo næsten kaldes træning!

13. I gennemsnit har drenge faktisk mindre næser end piger!

14. Drenges stemmer går i overgang i løbet af ungdomsårene. Så vokser strubehovedet og stemmebåndet, og i en periode kan det lyde meget mærkeligt, når de taler – alt imens stemmen er på vej til at blive den mørke stemme, de har som voksne.

15. Spekulerer du på, om han mon kan lide dig? En forskningsrapport fra Californien viser, at en dreng, som hurtigt opsnapper din måde at tale på - eller din dialekt - er interesseret. Så spids ører næste gang du snakker med ham drengen, du er vild med!

Se mere om samme emne
8 Kommenter
hey er der nogen der ved hvordan man laver en pinlig historie jeg er bieber og gaga fan
godt at vide...
Mig skal i ikke nare piger!!!!
super sjovt at vide ;-p
Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk