Annonce
Annonce
16. December // Julehistorie

16. December // Julehistorie

8 dage til juleaften!

Da klokken slog 19:30, lød der en banken på døren. Den kolde vinter luft, ramte mig da døren svingede åben for at afsløre en mand i et jakkesæt.
 "Mr. Williams har sendt mig for at hente en Mrs. O'Dowd til middag i aften." sagde han, med en meget tyk engelsk accent.

"Det må så være mig." fortæller jeg ham, jeg snuppede min frakke og taske, der havde mine ting i det.
Jeg låste min før. Jeg fulgte efter den fyr med den tunge engelske accent hen til en stor sort  bil. Manden åbnede bagdøren for mig.
Jeg tådte ind i bilen. Da manden med den tunge engelske accent tændte bilen, begyndte vi at køre.

Et par minutter senere, holdte vi foran en stor låge
"Williams" stod der skrevet med rødt. Det var her han boede. 
"Du kan gå ind her, Mr. Williams venter derinde." sagde han, da bilen stoppede helt .

"Tak." Svarede jeg, og gik ud af bilen. Jeg gik min vej op ad trappen, hoveddøren var åbnet af en anden mand. "Mr. Williams venter på dig i loungen." Fortalte han, og holdte sin hånd ud, klar til at tage min frakke.

Edward stod foran den en stor pejs og stirrede på de flimrende flammer. Værelset var oplyst af et kæmpe juletræ, der var pyntet med tusindvis af kugler og lys.

Edward stod foran den store pejs og stirrede på de flimrende flammer. Værelset var oplyst af et kæmpe juletræ, der var pyntet med tusindvis af kugler og lys. Wow nu, er hvordan du pynte et juletræ.

Edwards opmærksomhed vendte sig fra ilden og over mod mig. Et smil viste sig på hans ansigt, da han målte mig fra top til tå.

"Du ser godt ud." Kommenterede Edward mig, han kom hen mod mig.
 "Tak, du ikke ser heller ikke alt for dårlig ud selv." Smilede jeg, og så væk. "Maden  skulle være klar om et par minutter." Fortalte han mig, og tog mig med over mod pejsen.

"Okay." Siger jeg, og så på de flimrende flammer, der var grunden til at rummet var så varmt som det var. Jeg vendte  min opmærksomhed mod et stort maleri på væggen, jeg bemærkede, at det var et portræt af, hvem jeg gættede var Edwards forældre. "Det er et flot portært." Jeg siger, stadig ser på maleriet.

"Tak, det er mine forældre." Fortalte han mig, og vendte sin opmærksomhed mod maleriet.
"Åh, jeg har et portræt af min oldefar. Det sidder på væggen i boghandlen. Jeg har aldrig taget det." Fortalte jeg ham,  "Det lagde jeg godt mærke til. Hvem malede det?" Spurgte han, jeg så op på ham.
"Det ved jeg ikke, det var malet et år før jeg blev født." Sagde jeg.


"Åh," Smilte han.
"Jeg malede det, mine forældre var så glad, da jeg gav det til dem." Sagde han, rå følelser lå tydeligt i hans stemme.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk