Annonce
Annonce
2. December //Julehistorie//

2. December //Julehistorie//

Følg med i Olivias kamp mod julen!

Klokkerne over døren ringede, da en ny kunde kom ind i den gamle boghandel, som jeg havde arvet efter min far. En fyr i et dyrt jakkesæt gik rundt og var i besiddelse af en dokumentmappe. Jeg satte bøgerne som jeg havde i hånden på hylden og gik over og så, hvad jeg kunne hjælpe ham med. 

"Hvordan kan jeg hjælpe dig?" spurgte jeg ham, og tørte mine hænder på de gamle jeans jeg havde på. Manden gav mig et bedømmende blik, men han sagde ikke noget. Han undersøgte tydeligvis hvordan jeg ser ud. "The Magic Of christmas day" af Celine Dion spillede i baggrunden.
"Mit navn er Mr. Williams. Jeg leder efter ejeren." spurgte den rige mand, mens han rejste hans øjenbryn, over min beskidte trøje.

"Det er så mig. Hvad drejer det sig om?" spurgte jeg ham, jeg kunne ikke lide at det her rige-røvhul, så ned på mig. "Jeg er kommet til den hårdeste opgave nogensinde, jeg skal finde mig en god bog at læse." Sagde Mr. Williams, og så sig omkring i den gamle boghandel. 

"Det bør ikke være så svært, der er masser af gode bøger at læse. Jeg har alle bøger om hvert emne i denne butik. Du kan tage et kig på de nye bøger, der er lige kommet ind i butikken" Sagde jeg, og pegede på hylden med 'De nye bøger' tegn på det.
"Jeg har flere nye bøger bagved. Jeg kan lige finde dem, til dig," Fortalte jeg ham, og forsvandt ind i baglokalet. Fra der hvor jeg stod kunne jeg se hvordan, han gik rundt og kiggede på de nye bøger.

Jeg rullede mine øjne, og gravede de nye bøger ud. Det rige-røvhul tror det at finde ham en bog, er den hårdeste opgave nogensinde. Jeg gik tilbage til den forreste del af butikken, jeg bemærkede at nogen havde lavet det ødelagte og skæve "Merry Christmas" skilt på vinduet. 

Ligesom i mit hus var bog butikken også  lyst op af julelys og stearinlys. Lametta var spredt ud overalt. Det havde taget mig en hel uge, bare at dekorere hele boghandelen, og jeg var stadig nød til at ligge lametta på bordet.

(Forsættes den 3. december) 

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk