Annonce
Annonce
4. December // Julehistorie //

4. December // Julehistorie //

Olivia, er nu kommet til 4. December

"Hvordan skal jeg sætte disse forbandede lys op?" mumlede jeg for mig selv. Jeg havde brugt timer på at udrede de her lys, og nu skulle jeg finde ud af at sætte dem op. Sidste år havde min bror David sat dem op, men fordi han ikke er her, var jeg nød til at gøre det selv. Jeg flyttet noget af  lysset, og fokuserede min opmærksomhed på de store rensdyr lys, og jeg vidste præcis hvor jeg ønskede at sætte dem.

Jeg trak rensdyr lysset ind til centrum af haven, og jeg besluttede at arbejde med dem. Jeg ejede ikke en stige, og en stol var udelukket,  og jeg skulle ikke om risikere mit liv ved at stå på verandaens gelænder. Jeg havde brug for en måde at være i stand til at sætte lys op uden at skade mig selv. 

Jeg bemærkede, at en stor havekrukke var blokeret af rensdyrens lys. Så jeg gjorde den ene ting, alle vil have gjort -  jeg prøvede at flytte den. Men jeg kunne ikke flytte den, uanset hvad jeg gjorde.

"Brug for hjælp?" sagde en. Jeg vendte mig rundt, og til min overraskelse var det Mr. Williams.
"Mr. Williams? Hmmm, ja tak" sagde jeg, Mr. Williams trådte ind i min forhave.

"Forsøger du at flytte denne havekrukke?" Spurgte Mr. Williams, og pegede hen på havenkrukken,  jeg hvilede imod.
"Jep, men alt hvad jeg har forsøgt virkede ikke. Krukkenn vil ikke rokke sig." fortalte jeg.

 "Måske hvis vi begge forsøgte at skubbe den på samme tid, vil den måske flytte sig." sagde han, og bøjede sig for hjælpe med at flytte havekrukken.

 Mr. Williams og jeg var i stand til at flytte havekrukken til den side af mit hus.
"Tak." sagde jeg, og kiggede rundt på min forhave, jeg havde stadig så meget at gøre. Overalt jeg kiggede havde brug for at have julelys eller anden form for julepynt.

Lysene jeg havde skubbet til side tidligere, var i mit sind. Jeg havde stadig ikke fundet ud af, hvordan jeg skulle sætte lys op. Jeg ville ønske, at dekorere ydersiden af mit hjem var lige så nemt som at dekorere indersiden af mit hus .

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk