Annonce
Annonce
Billede: http://wgatweet.com/2016/01/camping-in-someones-backyard-garden/ Billede: http://wgatweet.com/2016/01/camping-in-someones-backyard-garden/

4 tips til hjemmecamping med veninderne

Lav jeres egen miniferie i baghaven!

Det er sommer, men det betyder ikke, at alle skal ud og rejse. Måske er du selv hjemme en masse uger i ferien? I så fald, her er en idé til noget, du kan lave med dine veninder. Nemlig en camping tur. Der er ret mange forskellige variationer. Måske har I ikke lige mulighed for at tage til de svenske skove eller tage til Bornholm og slå telt op der. Men der er heldigvis mange andre steder, man kan campe!

Et sted er nemlig din helt egen have!

Og vi har 4 tips til, hvordan du gør campingturen noget helt specielt. Det er så lækkert at campe hjemme, for så har man også lidt mere luksuriøse forhold.

1. Sæt teltet op i haven!
Det er en god start at få teltet op at stå, før man begynder på noget andet. Og nu hvor du camper derhjemme, så behøver du ikke de irriterende soveposer - næ nej! Hent dynen og de rigtige puder med ud i teltet samt nogle tæpper. Ingen grund til at gå ned på komfort. Gør teltet så mega hyggeligt som muligt.

2. Få veninderne over!
Sig til dine veninder, at de skal hoppe i deres mest camping-agtige tøj og noget hyggeligt nattøj og skynde sig over til dig. Måske en stor dejlig hættetrøje? Så kan I sidde udenfor, når mørket falder på. Pigerne må også gerne huske noget, som de tænker kan gøre aftenen lidt hyggeligere!

3. Lav bål og gør snacks klar!
Men sørg lige for at dine forældre har sagt okay inden! Man skal aldrig selv begynde at lege med ild, uden der er en voksen til stede. Men hvis de siger ja, så kom igang. I kan tage nogle mariekiks, chokolade og skumfiduser med og rist dem over bålet. Det bliver den lækreste, mest camping-agtige snack. Og hvis I ikke kan lave bål, så fungerer en engangsgrill også helt fint! Hyg jer om bålet og få varmen inden I smutter i seng! 

4. Fortæl uhyggelige historier inden I skal sove!
Eller også kan I bare nyde, at der er så stille udenfor og hav en masse girltalk. Det er så oplagt lige at snakke om ham den søde fra skolen, eller hvilken film I gerne vil se eller også bare tid til at lægge planer for resten af sommeren. Uanset hvad, så er der rig mulighed for god kvalitetstid med dine bedste veninder.

Og så har I også skabt en miniferie derhjemme! Vi synes, det lyder som en mega hyggelig idé! Så kom i gang!

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk