Annonce
Annonce
Fire nye bøger du skal læse i 2018

Fire nye bøger du skal læse i 2018

Der udkommer masser af gode bøger i 2018! Her giver vi dig forslag til, hvilke du skal læse.

1. "En af os lyver" af Karen M. McManus

Bogen handler om fem studerende, der mødes til eftersidning på Bayview High en helt almindelig mandag. Der er dog kun fire, som forlader lokalet i live. Det er Simon, der bliver myrdet den mandag eftermiddag. Han havde tænkt sig at poste noget sladder om hver af de fire andre dagen efter.

Så er spørgsmålet bare, hvem af de fire andre der er morderen, eller om det er en helt anden...

Bogen udkommer den 9. januar.

2. "Hazel Wood" af Melissa Albert

Bogen handler om 17-årige Alice og hendes mor, og det har altid været forfulgt af sort uheld. En dag dør Alices mormor alene på det gamle gods Hazel Wood, hvor hun hele sit liv har skrevet eventyr. Men måske viser det sig, at eventyrerne er virkelighed og ikke kun fantasi? Alices mor bliver i hvert fald bortført til den overnaturlige verden Hinterland, hvor eventyrerne foregår. 

Det eneste hint, som Alice har at gå ud fra, er en seddel skrevet af hendes mor med beskeden: "Hold dig væk fra Hazel Wood..."

Bogen udkommer den 20. februar.

3. "Fordelen ved hemmelige forelskelser" af Becky Albertalli

Bogen handler om 17-årige Molly, der véd alt, hvad der er at vide om at være hemmeligt forelsket. Hun har nemlig været forelsket 27 gange. Molly har en tvillingesøster, Cassie, som mener, at hun bare skal kaste sig ud i det. Molly kan dog ikke holde tanken om en afvisningen ud, så hun er meget forsigtig. Men pludselig dukker Will op, og han er sjov og sød og lige en fyr for Molly. Måske kunne Molly endelig få sit første kys?
Molly får også en ny kollega, Reid, men ham kan hun umuligt falde for. Eller kan hun?

Bogen udkommer den 24. april.

4. "Hvor solen skinner om natten" af Annie Bahnson

Bogen handler om Freddy, Lulu og Habib. Freddy og Lulu er lige blevet studenter, og de trænger til en pause efter de hårde skoleår. De rejser derfor til Grækenland for at nyde friheden. 

Langt derfra er Habib på vej ud på en farefuld rejse over Middelhavet. Han bliver nødt til at flygte fra sit hjemland, Syrien, af flere grunde. Han sætter kursen mod Danmark i håbet om at blive genforenet med sin kæreste, Jamil. 

Freddy, Lulu og Habib møder tilfældigvis hinanden på en græsk ø, og i løbet af et par uger går det op for dem, at frihed betyder noget forskelligt, alt efter hvor man kommer fra.

Bogen udkommer den 16. januar.

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
5
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk