Annonce
Annonce
5. December // jule historie //

5. December // jule historie //

Det er nu den 5. December.

"Vil du have mig til at sætte disse lys op?" Spurgte Mr. Williams, og pegede på de lys, der sad i en pæn bunke på verandaen.

"Yeah. Men jeg er bange for, at jeg ikke har en stige," Fortalte jeg ham, og tog en plads på verandaen. "Jeg ejer ikke en stige, og jeg vil ikke lade dig risikere dit liv for at sætte mit lys op. Verden har brug for flere hjælpere som dig." Indrømmede jeg, og trak i min uld jumper med et 'L' på forsiden af den tættere på mig.

"Kan du ikke arbejde på O'Dowd bøger?" Spurgte han mig, og vendte hans ansigt mod mig. "Jo, det var min oldefar, der startede butikken for næsten tres år siden. Jeg overtog da min far blev syg." Fortalte jeg ham, og så på rensdyr lyssene.

"Åh, så du er ejeren, antager jeg." Smilte han, og trak ærmerne på sin jumper over hans hænder.
"Det kan man godt sige. Så hvad laver du?" Spurgte jeg, og vendte min opmærksomhed på ham.

"Jeg er kunstner, jeg er kendt for mine malerier. Jeg er også kendt for Williams Enterprises. Min far startede virksomheden for næsten tredive år siden." Fortalte han, og gned sine hænder sammen.

Jeg rejste mig op fra min plads på verandaen, og begyndte at gå hen mod hoveddøren.
Vil du ikke med ind, vil jeg lave noget varm chokolade." Spurgte jeg, han så op på mig og overvejede, om han skulle  komme med ind eller ej.

"Okay." Sagde han, og kom op fra hvor han sad på min veranda. Jeg åbnede døren og trådte ind.

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk