Annonce
Annonce
Billedet er fra: www.Youtube.com Billedet er fra: www.Youtube.com

5 grunde til at spille The Sims

The Sims 4 er super sjovt at spille. Både sammen med venner og alene. Der er et hav af muligheder!

1 2 Næste »

Det hele startede i 2000, da det første Sims spil blev udgivet. Dengang var The Sims meget begrænset, men også uhyrligt populært. Grafikken i dag er klart bedre end i 2000, så i dag er det lidt sjovere at spille. 

Der findes i dag hele fire udgaver af spillet, alle udgivet med flere år imellem, hvoraf der hører såkaldte "udvidelsespakker" til. Der er The Sims, The Sims 2, The Sims 3 og The Sims 4. 

Det seneste Sims spil er selfølgelig The Sims 4, som blev udgivet i Danmark i september 2014. The Sims handler om at stifte familie, bygge huse og at bestemme selv. Første step i spillet er at vælge deres hår, tøj, hudfarve og personlighed, og skabe en familie. Man kan f.eks starte med en dame og en mand, der skal tjene penge, ved at gå på arbejde, få børn og købe hus. Når damen og manden har fået børn, kan de jo så også stifte familie, så generationen forsætter. The Sims lader dig bestemme og styre "simmerene" og der er et hav af muligheder. 

The Sims er desværre ikke gratis. Du kan købe det til din computer i næsten alle elektronik- og computerspils butikker, og The Sims kan også købes på nettet.

Klik på "Næste" for at læse, fem grunde til at spille The Sims.

1 2 Næste »
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk