Annonce
Annonce
5 nye originale animationsserier er på vej

5 nye originale animationsserier er på vej

Netflix har lavet 5 nye serier, du bare skal se!

Netflix er en fantastisk streamingstjeneste, som vi alle kender til efterhånden. Udvalget er stort, det er der ikke tvivl om. Men Netflix vil gerne gøre det endnu bedre for børn og unge..

Derfor har de nu annonceret, at de udgiver hele 5 nye serier! Og de er alle originale!

De nye serier er skabt ud fra karakterer, som allerede er kendte i børneverden. Alt lige fra Skylander Academy videospillet, den prisbelønnede bogserie Llama Llama fra Anna Dewdney til filmklassikeren Spy Kids. Det bliver super spændende og kommer forhåbentlig til at skabe et grundlag for gode historier, som både børn og voksne kan samles om!

De 5 nye serier er:

1. Skylanders Academy
- Animationsserie om heltene fra Skylanders teamet. De rejser sammen og beskytter verden fra onde mennesker, samtidig med at de lærer at arbejde sammen og stole på hinanden.

2. Llama Llama
- Animationsserie om Llama, hans forældre, bedsteforældre og bedste venner. Følg Llama på sin rejse gennem livet, minder fra barndommen og nye eventyr.

3. Spirit Riding Free
-
Inspireret af historien om hingsten Spirit, der ikke kunne tæmmes. Nu kommer han på nye eventyr og møder en sød pige ved navn Lucky. Sammen flytter de grænser, opbygger et venskab og udforsker, hvad det betyder at være "fri".

4. Kong: King of the Apes, season 2
-
Nye tider for aberne. Pludselig er der dinosaurere. Kommer aberne til at kunne redde verden, eller vil al natur blive erstattet af tekonologi? Se serien og find ud af det!

5. Spy Kids: Mission Critical
-
Følg bror og søster Juni og Carmen, mens de går på Spy Academy, som er en top hemmelig skole for spionbørn. Der kommer et nyt spionfællesskab, der er mod dem, og se hvordan de håndterer det hele. Kommer de til at sejre? Hvem ved! Se serien!

Vi glæder os! Gør I?

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk