Annonce
Annonce
Skøre hobbyer! Lyst til at jagte spøgelser her? Skøre hobbyer! Lyst til at jagte spøgelser her?

5 skøre hobbyer!

Har du en spøjs hobby, eller kender du andre, som har? Vi har fundet nogle af de skøreste hobbyer.

Her er eksempler på 5 meget usædvanlige hobbyer:

1. Rutsjebaner
Sikke en dejlig hobby! De fleste elsker jo forlystelsesparker og sjove rutsjebaner, og det lyder da cool at køre rundt i rutsjebaner et par timer hver uge. Eller ville man måske få det lidt dårligt efter noget tid...?

2. Spøgelsesjæger
Der er faktisk en del, som vælger at bruge fritiden på at finde hjemsøgte huse for at jagte spøgelser. Det er nok ikke en hobby for folk med dårlige nerver.

3. Ufo-jagt
Der er mennesker over hele jorden, som tror på Ufoer og rumvæsener, og som bruger fritiden på at jagte dem. Gad vide, hvordan de gør det? Stirrer op i himmelen? Wow en hobby!

4. Jodle
En lidt anderledes hobby! Mange forbinder nok jodlen med damer med træsko i Alperne, men man gør det faktisk også i mange andre lande; f.eks. Sverige, USA m.fl.

5. Kæledyrs-styling
I Kina synes de, at almindelige hunde er for kedelige. Derfor er de begyndt at style og ordne udseendet på deres hunde, og styler dem om til f.eks. pandabjørne eller tigre. Crazy! Hvad mon hundene tænker? Er dette en hobby eller...?


Kunne du tænke dig at få en af disse hobbyer?

Se mere om samme emne
9 Kommenter
haha ville godt bruge hele mig liv på at køre på rutjebaner
Nøjeren.
Det med ufo'er lyder sjovt o_o
det er synd for hundene
( () () l_ !!!!!!
det er skørt og synd for hundende
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Katten har flere måder at udtrykke sig på. Hvad betyder det eksempelvis når katten spinder? Olivia giver tips om, hvad den egentlig prøver at sige.

Annonce
Annonce
Luk