Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • 10 ting du kan lave på en kedelig regnvejrsdag
10 ting du kan lave på en kedelig regnvejrsdag

10 ting du kan lave på en kedelig regnvejrsdag

Du kigger ud af vinduet og ser at det regner. Ved du ikke hvad du skal lave? Så har vi nogle ideer

Nu er det blevet rigtigt efterår. Det regner rigtigt meget og er meget nederen. Her kommer nogle ideer til hvad du kan lave. De her ting kan du lave sammen med en veninde men også alene. Nogle af tingene bliver du rigtigt glad af men også afslappet af.

1  Tag i biografen eller sid foran fjernsynet og se en rigtigt god film. Drik måske en kop te eller kaffe imens det gør det endnu mere hyggeliget.

 2   Læg makeup. Man kan altid blive bedre til det og så kan man også prøve nogle forskelle lige looks som man ikke har på til hverdag. Hvis du er sammen med din veninde kan i prøve at gøre det med bind for øjnene eller bare gøre det på hinanden. Det er super sjovt og man bliver i super godt humør af det.

3   Sæt noget musik på (gerne din yndlings musik) og skrål med!. Det er så hyggeligt og man bliver bare så glad af det.

4  Bag! Bag din yndlings kage som der bare smager så godt! Fx en koppekage den er nem og hurtig måde at få lækker kage.

5 Tag et varmt bad. Du bliver ren og afslappet af et dejligt varmt bad. Du kan kombinere det med at du sætter noget musik på imens for så bliver det bare sjovere.

6 Syng foran spejlet. Hvis du elsker at synge men ikke tør at gøre det for andre så er det her tip det perfekte for dig. Gå ind på Youtube og find din yndlings sang. Nu skal du skrive karaoke bag efter sangens navn og nu gælder det bare om at synge. Man bliver både afslappet af det og så er det bare rigtigt hyggeligt. Hvis du godt vil vide om det lyder godt så optag dig selv. For man kan ikke altid høre selv hvordan man lyder.

7 Læs en bog. Hvis du er i gang med en rigtigt god bog så er det her tip lige noget for dig. Sæt dig i sengen og tag din dyne omkring dig. Jeg elsker selv at læse og gær det her tip næsten hver eneste dag. Det hjælper dig med at slappe helt af og man får virkelig god samvittighed af det. Hvis du ikke er så god til at læse eller du bare vil blive bedre til at læse så er det her også noget for dig.

8  Spil brætspil med din familie eller venner. Hvad er mere hyggeligt og afslappende end at spille spil? Det er så hyggeligt at være sammen med sin familie. Så slip den telefon og kom i gang med at spille en masse spil. 

9 Tænd nogle lys og hør noget afslappende musik. Det her tip for dig til at slappe helt af. Sæt noget afslappende musik på og læg dig i sengen (uden din mobil) hvis du vil gøre det endnu hyggeligere så drik et glas varm kakao eller te imens. 

10  Se Youtube. Jeg elsker selv at sidde med noget lækkert at spise og se Youtube imens. Faktisk får det dig til at slappe af og grine. Det er rigtigt dejlig at holde en pause fra alt andet og bare sidde og se Youtube.

Jeg håber at du kan bruge nogle af det her tips. Skriv gerne nede i kommentaren hvis du har brugt dem. Ellers bare skriv over vores Instagram som hedder Olivia_bladet

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk