Annonce
Annonce
5 tips til brølere! 5 tips til brølere!

5 tips til brølere!

At dumme sig er noget, vi alle gør mange gange i løbet af livet, og det er ikke rart at føle sig flov: Kinderne brænder, hjertet slår hårdt, og mest af alt har du bare lyst til at synke i jorden.

1. Du bestemmer:

Hvem er det egentlig der bestemmer, om en situation er pinlig eller ikke? Det er faktisk dig selv! Selvfølgelig sker der af og til nogle virkelig pinlige ting. Men hvis du bekymrer dig alt for meget om, hvad omgivelserne tænker, bliver du let det næste offer. Hvis du derimod bestemmer dig for at være selvsikker, kan du i stedet tænke, at ”det her ikke er noget at være flov over”, og styre den pinlige situation til at være mindre pinlig.

2. Husk på:

At dumme sig i skolen er noget, som super mange går rundt og frygter, fordi man bliver gjort til grin foran alle de andre. Har du tænkt på, at dem, som griner højest, sikkert er dem, der selv er mest bange for at blive gjort til grin? Så er det bedre ikke at tage sig selv så højtideligt og grine lidt af sig selv i stedet.

3. Det gyldne trick:

Hvis du dummer dig og bare VED, at de andre vil grine af dig, så kan du benytte det gyldne trick: Grin med! Hvis du kan klare at grine af din egen dumhed, afdramatiserer du det hele, og det bliver ikke lige så sjovt for de andre at gøre grin med dig.

4. Venindetricket:

Hvis din veninde dummer sig, kan du redde situationen og gøre den udramatisk for hende. Du kan for eksempel sige: ”Skønt, det var dagens brøler! Så slipper jeg for at lave den!”

5. Fremtidstricket:

Man plejer at sige, at nogle ting er sjovere set i bakspejlet. Når der sker noget virkelig pinligt, kan du tænke: ”Det her kommer jeg til at grine sygt meget af om et par måneder!”

Har du et godt tips til, hvad man kan gøre, når man laver en brøler?

Se mere om samme emne
7 Kommenter
Ja...Jeg er faktisk en af de der brølere og er fu*king ligeglad med hvad alle andre synes om mig "Jeg er mig"

Har vænet mig til og blive ***** lidt til grin med griner på bare med eller gør det de griner af færdigt
jeg plejer at grine med, også ****** jeg bare at lave extra sjov med det, og ser det hele på den lyse side :D
ladesom ingenting, selvom der er svært så hjælper det
Grine med? Eller sige "Jamen, det var da dejligt jeg lige gjorde det" og så grine bagefter? :)
Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk