Annonce
Annonce
Veninden, du kan fortælle ALT til, og som ikke siger det videre Veninden, du kan fortælle ALT til, og som ikke siger det videre

5 veninder alle bør have!

Har du disse venindetyper i din omgangskreds?

Du hænger helt sikkert ud med mange forskellige mennesker hver eneste dag - Veninder af forskellige typer. Derfor kender du forhåbentlig nogle af disse piger:

1. Den spontane
Veninden, som er med på alt, hvad du foreslår, og som godt tør prøve nye ting! Det er hende, der godt tør spørge de drenge, I er forelskede i, om de vil med en tur i biffen – og som også får dig til at turde.

2. Den ærlige
Veninden, som er ægte hele vejen igennem, og som fortæller præcis, hvad hun mener. Det er hende, der aldrig bagtaler nogen, fordi hun er alt for ærlig. Du kan fortælle hende hvad som helst, og hun vil svare lige det, hun mener, i stedet for det hun tror, du vil høre.

3. Partypigen
Veninden, som altid er klar på fest og ballade! Det er hende, som hiver dig med til de fede fester, og som kender folk overalt, som du også får lov til at møde. Hun er aldrig kedelig at være sammen med!

4. Den anderledes pige
Veninden, som er totalt forskellig fra dig selv. Det er hende, der lytter til noget helt andet musik, end du gør. Hun kan lide andre typer af film og falder for andre drenge. Alligevel har I det godt sammen, og det er en god ting at hænge ud med nogen, der ikke ligner dig selv på en prik!

5. Den loyale
Veninden, du kan fortælle ALT til, og som ikke siger det videre. Det er hende, som altid har lyst til at være sammen med dig, og som stiller op for dig - uanset hvad der sker.

Har du veninder, som passer ind i disse kategorier? Hvilken type er du selv?

Se mere om samme emne
21 Kommenter
Vi er 4 piger der er sammen i en gruppe der hedder 4-kløver! Vi skal lege alle 4 sammen på søndag. Der er peace/hippie og mode pigen, karate og den ærlige pige, den skøre sjove men nogle gange alvorlig pige, og mig - den lille kreative...
Altså næsten alle fra min klasse lyver
der er kun 5 piger i min klasse og de er nok alle sammen lidt af vært og så er der min beste veninde ever! hun kan også være alle ting på samme tid og så er hun bare dejlig! hvis jeg skulle vælge en af dem til mig selv så tror jeg at jeg er den loyale!
Har alle 5 af dem, de er det bedste i verden <3

Jeg er nok en lille smule af dem alle sammen!
har alle 5 venner ELSKER DEM
tror jeg er nr 2.. i think? LOL*
De passer til nogen af dem
alle mine ven/inder passer ind til dem alle.


:-)
Jeg har stortset dem alle. Den spontane og Partypigen er på en måde den samme. Jeg er nu også lidt partypigen og lidt den loyale veninde...
#JEG ELSKER MINE VENNER#
Mine veninder er en bis fra hver ;)
har veninder som passer til hver 5 - de er nogle skønne mennesker på hver deres måder
min bedste veninde er mest den loyale...
har veninder som passer til hver 5 - de er nogle skønne mennesker på hver deres måder :D hihi
Jeg har nogle party-piger og nogle loyale piger og så har jeg også nogle spontane piger. :)
Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk