Annonce
Annonce
6. December // Julehistorie //

6. December // Julehistorie //

Det er nu den 6. December

"Les Cloches Du Hameau" af Celine Dion spillede svagt i baggrunden.
"Please lad som om du er hjemme, mens jeg går lave noget varm chokolade." Bad jeg ham. Han lukkede hoveddøren og gjord hans vej hen til sofaen.

Jeg trak en gryde op fra skuffen, og kakao pulver fra skabet, og placerede gryden på komfuret og tændte for det. Jeg tog mælken fra køleskabet, og hældte mælk i gryden, indtil den var halvt fuld. Nu var jeg nød til at vente, indtil mælken var varmet op.

Jeg tog en plads ved bordet, jeg kunne se hvordan mælken gradvist blev varmer. Da jeg så dampen stige fra gryden,  rejste jeg mig op og trak en spiseske fra skuffen. Jeg åbnede en krukke med kakao pulver, og tilføjede to fulde spiseskefulde af pulveret ned i mælken, og rørte godt i det. Da det var gjort, slukkede jeg for komfurret.

Jeg tog to krus fra skabet, og satte dem ved vasken. Jeg tog den forvarmede kande ud af ovnen, og hældte forsigtigt den varme chokolade i begge krus.
Jeg tog begge krus op, og gik tilbage til stuen hvor Mr. Williams så på et billede af min far.

"Det er min far, billedet er taget fire måneder før han døde." Fortæller jeg ham, det gør sådan at han vendte rundt. "Du ligner lidt ham." Sagde han

"Jeg har min fars øjne og næse. Og min mor er sikker på, at jeg også har hans hårfarve," Grinte jeg, og satte mig over ved pejsen.
"Når mit hår faktisk næsten er identisk med min fars." mumlede jeg, og rakte ham en kop varm chokolade.

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk