Annonce
Annonce
Bruk Julias tips og få et kulere rom! Bruk Julias tips og få et kulere rom!

6 tips til et sejere værelse!

Det er ikke så meget, der skal til for at gøre sit værelse endnu federe! Hvordan ser der ud hjemme hos DIG?

1 2 3 4 5 6 Næste »

Vi kender det alle sammen. Vi er på besøg hos veninden, og hendes værelse er altså bare lidt federe end vores. Eller også har hun i hvert fald nogle ting, som på en eller anden måde bare virker ekstremt fedt og tjekket. Det er faktisk slet ikke så svært at gøre sit værelse endnu mere cool, og Olivia har samlet en række tips til, hvordan du kan få det sejeste værelse i byen.

1. Hold orden i dine ting
Et lille værelse ser meget større ud, når det er ryddeligt. Anskaf dig eksempelvis nogle opbegvaringsbokse i forskellige størrelser, hvor du kan sortere alt fra Olivia-blade til sminke og skoleting, for så slipper du for at have det liggende over det hele.

Tips: Ensfarvede og kedelige bokse kan pyntes! Giv dem en omgang maling i en sjov farve eller klip sjove billeder ud, som du kan lide, og lim dem så på!

Klik på 'næste' for at få det næste tip til et federes værelse!

1 2 3 4 5 6 Næste »
Se mere om samme emne
10 Kommenter
mig igen (directioner_forever!) har fået lavet om på mit værelse jeg har fået en hims og væggene er blevet hvad hedder det...der er i hvert fald kommet nyt tapet på. men synes bare ikke mit værelse kan være så sejt som mine veninders... men jeg tror da jeg vil bruge nogen af rådene!
Jeg må ikke have ting på væggene af min mor jeg hader det
Vildt gode tips! Men jeg vælger at holde mig til One Direction plakater på en hvid væg, som tapet ;-) Det tror jeg er bedst ;-) Men ville gerne have lidt mere farve på nogle af mine møbler. Altså en hvid væg med One Direction plakater passer mig selvfølgelig helt fint, men mange af mine møbler er hvide, og ville gerne have de fleste malet i en pæn farve :-)
Har kun Justin På mit værelse
Har stort sæt kun Justin på mit værelse.;-)
Har verdens bedste Tapet!!

Justin overalt!!
Laver bare en væk med one direction plakater som tapet xD
hmm....ville gerne have nyt tapet på mit værelse men tror ikke det behøves nu for nu er der fyldt med one direction plakater! men prøver da og tænke over tippene og måske for jeg brug for dem!
Det er nogle ret fede tips bruger dem måske til mit værelse :)
Annonce
7
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk