Annonce
Annonce
Udsmyk dit værelse! Udsmyk dit værelse!

6 tips til et sejere værelse!

Selv om man har lidt plads, skal der ikke så meget til for at udsmykke sit værelse!

Hold orden
Et lille værelse virker større, hvis der er ryddet op. Køb f.eks. opbevaringsbokse i forskellige størrelser, hvor du kan sortere alt fra Olivia-blade til sminke og skoleting, så slipper du for at have det spredt rundt overalt.

Tips: Ensfarvede og kedelige opbevaringsbokse kan let udsmykkes! Giv dem en tur med penslen i en cool farve, eller klip seje billeder ud og lim dem på!

Pynt med smykker
Har du nogensinde tænkt på, hvor meget smykker og andre ting også kan pynte, når de hænger på væggen? Farvestrålende smykker pynter med garanti en kedelig væg op. Desuden er det lettere at få overblik over, hvad man egentlig har! Hæng alt fra lange halskæder til hårbøjler og øreringe op.

Tips: Hvis du ikke vil slå en masse søm i væggen, kan du hænge tingene på en tynd stålbøjle eller trække en snor mellem to tegnestifter.

Lav din egen kollage
De fleste har set vægge, hvor man har klistret billeder, udklip, citater osv. op, som man finder inspirerende. Men du kan også lave kollager af andre ting, som betyder noget for dig, eller som du synes er fine. Olivia-plakater? Autografer? Gamle koncertbilletter?

Tips: Brug kit til at klæbe billederne op, så er de lettere at få af igen, uden at ødelægge væggen.

Mal om
Er man virkelig træt af sit værelse, er det ofte ikke så store forandringer, der skal til. Man kan jo ikke købe nye møbler hvert eneste år, men måske kan du ændre lidt på noget af det, du allerede har? Male en mørk kommode lys? Male en væg i en vild farve eller tapetsere den? Snak med dine forældre og spørg dem pænt, om du må lave nogle forandringer!

Tips: Husk at lyse farver får værelset til at virke større. Derfor er det smart at holde væggene lyse og i stedet vælge en masse farver til mindre møbler og ting.

Gå på loppemarked
Vil du gerne lave om på tingene uden at betale en formue for det, så er det godt at slå et sving forbi et loppemarked! Der har du mulighed for at gøre et fedt kup, f.eks. købe et lille natbord, som du kan male i en vild gul farve. Eller et spejl, du kan spraymale guldfarvet? Eller gamle rammer, du kan hænge op på væggen med fine billeder i?

Tips: Undgå at købe ting på loppemarkedet, der er ødelagte. Gå hellere efter ting, der bare skal males eller udsmykkes!

Brug højden
Få hjælp af en af dine forældre til at skrue hylder op, hvis du har et lille værelse. Har man lidt gulvplads, gælder det om at udnytte pladsen på væggene! Og hvem har sagt, at hylder kun er beregnet til bøger? Du kan sætte alt muligt på dem - både praktiske ting og pynteting.

Tips: Har du et par super fede sko, du næsten aldrig bruger, eller en taske, du synes er vildt fin? Så sæt dem op på hylden som pynt.

Hvad gør du selv for at få et stilet værelse? Har du flere tips?

Se mere om samme emne
17 Kommenter
Jeg skal snart flytte så det kan ikke rigtig betale sig for mig at lave fuldstændig om på mit værelse nu, men jeg trænger virkelig til et nyt og pænere værelse. Jeg har boet i en 3 værelses lejlighed hele mit liv (12 år) og først delte jeg værelse med min søster, så med min lillebror, og nu har jeg et for mig selv, men min lillebror skal gå igennem det for at komme til hans værelse, så det er ikke så fedt... glæder mig bare til jeg skal flytte i hus!!!
ÆÆÆlsker mit værelse:D... Det er Lilla og pink!....

Tips: Gå på Youtube og skriv Bethany Mota og du får en MASSE inspration!.....!
er træt af mit værelses udsende så jeg tror at jeg laver om på mit værelse
mine tips til farver er: lyseblå, lyssegrøn eller neongrøn
Jeg har tænkt på farverne:
Lyserød, lyseblå og hvid :)
Jeg har hvide vægge og har MANGE FARVER, som er ting der har farverne og jeg regner med at når det bliver større ved vores udbygning så skal jeg have forskellige farver cirkler på vægene eller noget i den stil... :D :D :D
mit værelse er fyldt med farver:) jeg hader når det kun er sort, hvid, grå.
Mit gode tip er: Flyt rundt på dine møbler en gang imellem så kommer det til at se nyt ud uden man behøver at male.:)
Har rød hvis og sort:D
har os rød og hvid men der er mega mange der har det så vil gerne havde en anden tema farve
Et godt tip fra mig er: Lav dit værelse i farve-tema, har det nemlig selv. Mit er rød og hvid. Jeg syntes det er et godt tip :)
Gode tips :) ..
Tja jeg er ved at lave mit værelse lidt om, skal havet malet det og så købe en kæmpe ramme hvor der er billeder af mine venner&veninder :) .. En ny seng og så nye gardiner eller bare gøre noget ved det så det ikke ser kedeligt ud, og ellers bare rydde op og så er mit værelse en smule forandret ^^
Jeg har allerede et pænt værelse, som er meget stort, og det er fint for mig. ^^'
ønsker at få min lillebrors værelse

-det er 4 gange så stort
Det er bare det... JEG KAN IKKE HOLDE MIT VÆRELSE PÆNT!!!!!!!!!!!!!!!
hmmm Gode tip dem tror jeg jeg husker :)
Annonce
15
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk