Annonce
Annonce
8 ting som er godt ved efteråret!

8 ting som er godt ved efteråret!

Hvad synes du om efteråret? Her er nogle gode ting fra Olivia!

1 2 3 4 5 6 7 8 Næste »

(Foto: Photoexpress)

Når det bliver mørkt og koldt derude, lektierne hober sig op og sandalerne for længst er pakket væk længst bag i skabet, er der mange, som hænger med hovedet. Men der er dog også en masse gode ting ved efteråret, og Olivia har samlet ti af de bedste. Klik dig igennem de næste sider, for så bliver du i meget bedre humør.

Kakao
Der er ikke noget bedre end at lægge sine kolde hænder om en stor kop kakao. Og så er det ligemeget, om det er derhjemme eller på en café.

Tryk på 'næste' for at se det næste efterårstip!

1 2 3 4 5 6 7 8 Næste »
Se mere om samme emne
8 Kommenter
Det er rigtig hyggeligt at lave kakao og læse Olivia om efteråret
Jeg kan bedst lide vinter - Så kommer efterår - Forår - Og til sidst sommer ;))
Hvis ikke det er p*sse koldt udenfor, kan jeg godt lide efteråret ;) Jeg er allerede gået i gang med min ønskeliste til jul ;) Ja, det er jo fedt at værei god tid!!!!

Jeg synes det er nogle gode tips, og ja, hvorfor lige One Direction spørg Sarah, og det kan jeg godt svare på, det er fordi at man bare læser om One Direction, og der er altid noget godt at læse om dem!!! :D Efteråret er en hyggelig tid!!! ;) Men forår og sommer er nu mine yndlings årstider ;) !!!!
Synes det er SÅ fedt der er efterår for det er så hyggeligt!!!

Lige nu er min yndlings ting ved efteråret HELT KLART at jeg skal mødes med min bedste veninde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Det er nogle MEGA gode tips...
Hvorfor lige One Direction?

-Gode Tips
Ja, det er jo en del af året :I
ja, jeg kan også godt lide efteråret.
Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk