Annonce
Annonce
9. December

9. December

Der er nu 15 dage tilbage...

"Bare nysgerrig jeg mener, hvis du havde en kæreste eller ej. Smukke piger som dig er for det meste taget eller svære at finde. "Edward drak også det sidste af hans varme chokolade.
"Ikke mig. Jeg er single" Fortæller jeg ham, klør min hånd.

"Jeg har datet et par piger før, men de havde alle én ting til fælles. De var altid på udkig for a få min formue, der bliver efterladt til mig når mine forældre engang er døde. Jeg mener jeg vil have en pige, der elsker mig. Ikke en der vil forsøge at røve mig for alt hvad jeg ejer. " Indrømmede han.
"De fleste piger er sådan, men ikke mig. Jeg blev opdraget til at tro, at penge ikke kan købe alt. Det kan ikke købe kærlighed, og det kan sikkert heller ikke købe dig lykke." Forklarede jeg ham. Jeg fokuserede min opmærksomhed på den tomme kop i mine hænder.

"Det er sandt, jeg har været på udkig efter den rigtige pige længe." Fortalte Edward mig, jeg kunne mærke hans øjne kigge på mig.

Samtalen ender der, jeg tænder for TV´et, ligesom sneen var begyndt at falde. Vi sad i stilhed, men jeg kæmpede for at holde mine øjne åbne og så vidt jeg ved, var jeg ved at miste kampen. Jeg lukkede mine øjenlåg og lod søvnen overhale mig.

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk