Annonce
Annonce
A Very Murray Christmas

A Very Murray Christmas

Læs om den nye julefilm fra Netflix med Miley Cyrus, George Clooney og mange andre stjerner her.

"A Very Murray Christmas" er navnet på en kommende amerikansk julekomedie. Filmen, som også er en musical, er skrevet af Bill Murray, Mitch Glazer og Sofia Coppola, som også er instruktøren.

Med et stjernespækket cast er forventningerne til denne julefilm tårnhøje. Alle stjernerne spiller sig selv i film, hvilket gør det ekstra cool, synes vi. Det er blandt andet store navne som George Clooney, Amy Poehler, Maya Rudolph og Miley Cyrus, som vi kan forvente at se i top julestemning i filmen.

Den klassiske julefilm bygger på følgende historie: Der skal ske et eller andet juleagtigt event, og hovedpersonen glæder sig meget til det. Noget går galt (oftest en kæmpe snestorm), hovedpersonen bliver meget trist, og så sker det gode. Alle hans venner arbejder sammen og hjælper ham med at løse problemet, alt imens de synger en julesang eller to. De får ordnet det hele, og hovedpersonens fremtid ser lys ud alligevel.

Det er rimelig meget dét, der sker i 'A Very Murray Christmas'. Bill Murray skal optage et særlig julet afsnit af sit TV show, men ingen af hans gæster kan komme grundet en massiv snestorm, der har lukket hele New York ned. Trods sneen formår nogle af Murrays venner at komme hen til studiet og får hjulpet ham gennem udsendelsen.

Filmen er sat til at udkomme på Netflix d. 4 december!

Se traileren her:

(https://www.youtube.com/watch?time_continue=90&v=XJP3db3R014)

Vi glæder os til at se den!

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk