Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Albummet vi alle har ventet på: Zayn Malik "Mind of Mine"
Albummet vi alle har ventet på: Zayn Malik

Albummet vi alle har ventet på: Zayn Malik "Mind of Mine"

Vi får både et helt album OG en musikvideo samtidig!

Albummet, vi alle har ventet på, er endelig kommet. Siden Zayn Malik gik solo og forlod One Direction for et år siden, har alle ventet spændt på hans første solo musik.

Det er efterhånden et stykke tid siden, at han udgav "PILLOWTALK", med tilhørende musikvideo med kæresten Gigi Hadid, og siden da har der været lidt stille. Indtil fornylig.

Zayn har nu udgivet hele sit album "Mind of Mine", som er hans første fulde album, siden han forlod bandet. Det er ingen hemmelighed, at Zayn ikke altid følte, at han passede ind i 1D og det image, de nu har fået. Det sukkersøde pop var ikke lige ham, og selv da drengenes lyd udviklede sig til noget mere modent, følte Zayn stadig ikke, at han kunne stå inde for det.

Men endelig er ventetiden ovre. Zayn har udgivet sit debut album under navnet ZAYN, og albummet hedder "Mind of Mine". Der er 18 sange på albummets deluxe version.

Hør albummet på spotify her:
https://open.spotify.com/album/5amj9zNeZ3B2EdpBgXrOZ0

Læg mærke til den meget mærkelige måde at titlerne er stavet på! Det er vist blevet Zayns ting med tilfældige store bogstaver rundt omkring haha!

Udover hele albummet, der forresten er spækket med fantastiske sange, så udgav Zayn også musikvideoen til sangen "BeFoUr". Den er meget atypisk One Direction, men det er vist også hele hans mål med solokarrieren. Se den her, og se hvad du synes!

(https://www.youtube.com/watch?v=_EaPxw5exts)

Foretrækker du One Direction-Zayn eller er du vild med solo-Zayn? Vi er bare glade for at se ham glad!

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk