Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Anmeldelse af 'Harry Potter og det forbandede barn'
Anmeldelse af 'Harry Potter og det forbandede barn'

Anmeldelse af 'Harry Potter og det forbandede barn'

J.K. Rowlings seneste Harry Potter bog, Harry Potter og det forbandede barn, er lige udkommet på dansk! Og den er super god.

1 2 Næste »

(Billede: HER )

Bogen er først og fremmest skrevet i manuskriptform. Det vil sige at bogen står i replikker, lidt ligesom hvis det var en film.

Kort hvad den handler om:

Denne bog er helt anderledes i forhold til de andre Harry Potter bøger. For den handler nemlig ikke kun om Harry, Ron og Hermione. I den her bog er Harry nemlig blevet voksen, hvilket Ron og Hermione også er. Og de har fået nogle børn.

Og bogen handler om Harrys mellemste barn (Albus), der bliver bedste venner med Dracos barn (Scorpius). Begge drenge har det ikke så nemt på Hogwarts, selvom de selvfølgelig begge er meget dygtige troldmænd. Det der er problemet, er at de begge to, ikke følte sig en del af fællesskabet. Men så møder de hinanden, og tager på et stort eventyr, som er virkelig farligt!

Min mening:

Jeg vil 100% anbefale den her bog, hvis du har læst alle de andre 7 bøger, eller set dem på film. Jeg synes også selv, at det var vildt sjovt at se, hvordan Harrys børn var, og lære dem at kende!

Men hvis du ikke har læst eller set Harry Potter før, ville jeg klart anbefale at læse de andre bøger først. Da jeg synes den kan være meget svær at forstå, hvis ikke man har styr på personerne.

 

På næste side står der lidt om personerne i bogen.

1 2 Næste »
Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk