Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Anmeldelse: Fantastiske skabninger og hvor de findes
Anmeldelse: Fantastiske skabninger og hvor de findes

Anmeldelse: Fantastiske skabninger og hvor de findes

Den nye "Harry Potter" spin-off er ude i biograferne!

1 2 Næste »

Den sidste Harry Potter film kom ud i 2011, og man havde aldrig regnet med, at der ville komme endnu en udgivelse fra J.K Rowling. Men det gjorde der.

Den nye "Fantastiske skabninger og hvor de findes" er netop nu i de danske biografer. Den udkom i november, hvor tusindvis af danske Harry Potter fans fik deres ønske om endnu en Harry Potter film opfyldt. Eddie Redmayne har rollen som hovedpersonen Newt Scamander, som lever 70 år før Harry Potters tid.

"Fantastiske skabninger og hvor de findes" handler om den britiske Newt Scamander. Newt tager i 1926 til New York for at finde og redde magiske væsner. Han har allerede en helt kuffert fuld af dem. Da han kommer til New York er han fuldstændig udvidende om den kaos der allerede hersker den berømte by. Magiske væsner er sluppet løs i byen, og da Newt kommer til fra England bliver situationen ikke bedre, da han mister sin kuffert fuld af magiske væsner og skabninger. Filmen handler om Newts få dage i byen, hvor han både må redde byen fra væsner, og dernæst fange sine egne. Han møder nye mennesker og nye væsner, og det er en sand fornøjelse at følge med i. 

Klik på "næste" for at se resten af anmeldelsen.

1 2 Næste »
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk