Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Anmeldelse: Fantastiske skabninger og hvor de findes
Anmeldelse: Fantastiske skabninger og hvor de findes

Anmeldelse: Fantastiske skabninger og hvor de findes

Den nye "Harry Potter" spin-off er ude i biograferne!

« Forrige 1 2

Jeg havde store forventninger til filmen, da jeg både har læst og set Harry Potter serien. Jeg elsker det magiske univers J.K Rowling har skabt, og "Fantastiske skabninger og hvor de findes" var ikke en undtagelse. Jeg gik ud af biografen med et stort smil, for jeg var helt overrasket over, hvor god filmen egentlig var. Filmen er super godt bygget op, og jeg er vild med måden man følger karakterne. Man får et virkelig godt indblik i, hvordan både "No-Majs/Muggles" og troldmænd lever i New York. Newt kommer fra England, og kender derfor ikke troldmandsverdenen i Amerika. 

Jeg synes Newt er super sød. Han fremstår meget loyal og venlig, og jeg elsker måden han behandler sine elskede væsner. Jeg ærger mig dog over, at man ikke får særlig meget at vide om Newt Scamander. Jeg ville ønske, at man fik lidt mere indblik i, hvordan han havde det i England, og hvordan hans familie og venner var. Jeg håber at se dette dukke op i de kommende film. 

Alt i alt, en super god film. Den er perfekt til Harry Potter fans, men du kan sagtens se filmen selvom du ikke har set Harry Potter. Jeg har helt klart tænkt mig at købe filmen når den udkommer i butikkerne! 

« Forrige 1 2
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk