Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Anna og det franske kys -Årets kærlighedsroman
Anna og det franske kys -Årets kærlighedsroman

Anna og det franske kys -Årets kærlighedsroman

Vi har læst Anna og det franske kys, og vi er meget begejstrede! Læs med her og find ud af, hvorfor netop DU skal læse den!

Kærlighed ved første blik. Det hører vi tit. Men tro mig, det gælder ikke kun når du ser en lækker fyr. Nej, det gælder også for bøger. Især for "Anna og det franske kys". 

"Anna og det franske kys", skrevet af Stephanie Perkins, er en super god bog, hvis du elsker lidt drama og en masse kærlighed. Faktisk, behøver du ikke engang elske kærlighedsromaner, for at kunne lide bogen. For du falder alligevel for de super søde og seje personer i bogen. 

Bogen handler om Anna, der bor i Atlanta, Georgia, med sin familie. Hun har det super godt med sine venner og hendes crush har endelig vist interesse for hende. Men da Anna bliver sendt på en kostskole i Paris, School of America in Paris, går verden under forhende. Hun skal bo i et land, som hun aldrig har besøgt og hvor hun ikke engang kender sproget. Hun er dybt ulykkelig, men får heldigvis hurtigt nye venner. Men specielt én ven er særlig. Ètienne St. Clair. Hun finder hurtigt ud af, at han er lyset af hendes liv. Men desværre er han optaget, og det er hun vel i princippet også?

Bogen foregår i Paris. Beskrivelserne af Paris er super gode, og man føler næsten, at man selv er der. Anna er helt vild med at udforske byen, så man får en masse gode indblik i, hvordan Paris føltes og ser ud. Bogen handler ikke kun om kærlighed. Den handler også om livet som teenager, at have veninder og at lære sig selv at kende, og så har den også rigtig meget humor i. 

Min bedømmelse: Jeg er helt vild med "Anna og det franske kys"! Da jeg først så bogen, regnede jeg ikke med, at jeg ville kunne lide den. Men som man siger, døm ikke en bog på dens udseende. Jeg faldt fuldstændig i. Jeg læste bogen på cirka to dage, så god var den. Jeg elsker måden bogen er skrevet på, og jeg elsker måden hovedpersonen, Anna, tænker og føler. Anna tænker meget realistisk, hvilket jeg elsker ved bogen. 

Stephanie Perkins har virkelig gjort et godt stykke arbejde. Personerne i bogen er så godt opbygget op og bogen er generelt bare super godt skrevet. Jeg anbefaler den her bog til alle! Alle burde læse den, lige meget hvilken slags genre de er til. 

Selvom jeg mest er til Science Fiction og Fantasy, er det her et Must. Jeg har allerede anbefalet bogen til næsten alle mine veninder. Den er bare fantastisk!

Du kan købe "Anna og det franske kys" i næsten alle boghandlere. Staphanie Perkins har også skrevet to andre bøger, som dog desværre ikke handler om den seje og eventyrlystne Anna. 

Alt i alt, en fantstisk bog. -Josephine.

www.amazon.com

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk