Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Austin Mahone: ”Mine fans sender mig bamser”
Foto: Jonathan Weiner Foto: Jonathan Weiner

Austin Mahone: ”Mine fans sender mig bamser”

Olivia har interviewet den amerikanske popstjerne Austin Mahone, der fortæller om drømmepigen og sine støttende fans. Bliv klogere på ham lige her!

Austin Mahone er 20 år gammel og kommer fra Texas i USA, og i øjeblikket er han aktuel med  EP’en ”ForMe+You”. Teen-idolet blev verdenskendt i en ung alder, da han sammen med barndomsvennen Alex Constancio lagde videoer ud på deres fælles YouTube-kanal, hvor Austin sang en masse covernumre. Senere oprettede superstjernen sin egen kanal, og det førte til, at han indgik en kontrakt med et pladeselskab. ”Det føles fantastisk at være ung og at have været så mange forskellige steder i verden. Jeg har mødt mange skønne mennesker, og jeg er meget taknemmelig for, at jeg har mulighed for at lave det, jeg laver.”

Sangeren er også vild med sine fans, som støtter ham, hvor end han er i verden. ”De skriver breve til mig og sender mig gaver som bamser, slik og tegninger. De fortæller mig historier om, hvornår de først begyndte at lytte til min musik, og hvordan den har hjulpet dem gennem svære tider.” Aww, hvor sødt!

Charmetrolden er single, og om drømmepigen siger han: ”Hun skal være afslappet og nede på jorden, og hun skal kunne lidt at rejse og se verden.” Drømmepigen skal også være vild med at tage på stranden, for det elsker han nemlig selv.

I fremtiden vil sangstjernen gerne på en verdensturné, så han kan se resten af verden. ”Jeg vil rigtigt gerne til Skandinavien – det bliver jeg nødt til at se! Det kunne også være spændende at tage til Rusland eller Kina,” siger den hotte sanger, der håber på at give koncert i Danmark senere på året. ”Jeg ved ikke noget om Danmark, så derfor er jeg nødt til at rejse dertil. Jeg vil også gerne samarbejde med danske artister.” Vi glæder os meget til, at han kommer på besøg!

Du kan høre Austin Mahones nyeste single herunder:

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk