Annonce
Annonce
"Aaahhr, kom ikke nærmere!!!" (Foto: PR Photos)

Avril Lavigne i M&G-skandale!

Rør hende ikke, ellers...

Lige nu rejser Avril Lavigne rundt på turné og optræder for fulde huse, og mange fans har gået og håbet på at komme tæt på deres idol i kraft af deres Meet & Greet-billetter *) ...

Men! Virkeligheden ser desværre noget anderledes ud... Avrils regler siger nemlig noget andet, og det fastsatte regelsæt ser sådan her ud:

Det er okay at tage et billede, men du skal holde en armslængdes afstand til Avril og ikke røre hende eller snakke med hende, hvis ikke hun selv tager initiativ til det. 

Armslængdereglen lader ikke til at være overholdt til alle disse events, men det er jo heller ikke ligefrem Justin Bieber, vi snakker om her?! I ved jo godt, hvordan HAN plejer at gøre under sine Meet & Greets - han kysser folk på kinden og alt muligt... 

Avril har selv lagt billeder på sin instagram fra disse fan-møder, men billederne er langt fra de mest pinlige. Dem kan du derimod finde HER

Hvad er så det værste ved dette? Jo, at billetterne koster omkring 2500 kronor stykket. Ikke ligefrem det værd - eller hvad synes I?

*) OBS: "Meet & Greet" vil sige, at man kommer tæt på sit idol ved et arrangeret, ofte betalt møde.

Se mere om samme emne
4 Kommenter
Det er lidt for mange penge at betale hvis man ikke må snakke til hende!! Altså jeg kan rigtig godt lide hendes musik, men det er alt for mange penge. Hun må godt nok have nogle skuffede fans!!O.o
Det er ondt, synes jeg! Og nej, det er ikke det værd at få meet and greet biletter med hende så. Desuden synes jeg at hun laver nogle dårlige sange, der er ret kedelige (bare min mening)
Synes det er ret sådan, flabet. Altså ja, hun er stor, men hun er ikke lige så stor som Justin Bieber eller One Direction. Og synes det er alt for dyrt for et sådan et "meet and greet".
Hun er godt nok ond mod hendes fans med 1D der kysser de både kind og snakker og tager SJOVE billeder med deres fans!!!! :)
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk