Annonce
Annonce
Bevis på at Justin og Selena er sammen igen?

Bevis på at Justin og Selena er sammen igen?

De har i hvert fald tilbragt weekenden sammen... Se hvad de lavede i Texas!

1 2 3 Næste »

Kærlighedseventyret mellem Justin Bieber og Selena Gomez så længe ud til at være helt slut, men nu tyder det meste på, at de to superstjerner har fundet hinanden - igen.

Da Selena i weekenden gav to koncerter i Texas, dukkede selveste Justin nemlig op. Og de to superstjerner nåede ifølge Seventeen at lave lidt af hvert sammen i løbet af weekenden.

Først blev de spottet på Starbucks, inden de tog videre på restaurant for at spise frokost sammen fredag morgen. Ifølge restaurantchefen herskede der en romantisk stemning omkring dem: "De kyssede hinanden - de sad ved siden af hinanden og kyssede og krammede hinanden helt offentligt. De skjulte det ikke, og de så ud til at være kærester."

Næste stop for parret var et dansestudie, hvor de lejede hele stedet for en time og øvede sammen med en koreograf. Måske betyder dette, at de to skal til at arbejde sammen inden for nærmeste fremtid? Lad os alle krydse fingre for det! Her bliver parret filmet, mens de forlader dansestudiet:

Klik dig videre og se mere!

1 2 3 Næste »
Se mere om samme emne
8 Kommenter
jeg er glad for at de er sammen igen de var så søde sammen og glæder mig til at høre mere om deres kærligheds forhold LOVE JELENA
Hvis de er sammen igen, så er det fint.... men Justin har stadig været ude for nogle dumme ting, men jeg tror lidt at han har fortrudt det han har gj-ort, og vil gerne være lidt mere "normal" igen som han var før, ved at lave musik og at være sammen med Selena :)

Jeg støtter i hvert fald Selena og vil bare have at hun har det godt<3

Hun har vel taget et helt fornuftigt valg ved at blive kærester med Justin igen, men man ved aldrig hvad der kan ske..
jeg shipper dem totalt!
Hvis justi har det godt, så har jeg det godt. De er så søde sammen❤️
Hvis Justin er glad er jeg også😊
Hvis Selena er glad er jeg det også<3 Men de er søde sammen<3
Er lidt ligeglad... Vil bare have at Sel har det godt! :p
Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk