Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Bieber sletter sin Instagram efter drama med Selena Gomez
Billede: eonline.com Billede: eonline.com

Bieber sletter sin Instagram efter drama med Selena Gomez

Og ja - DET PASSER!

Det er jo ingen hemmelighed, at der har været noget drama mellem Justin Bieber og Selena Gomez de seneste dage. Selena anklagede Justin for at være utro, og han svarede igen med at nævne noget med hende og Zayn Malik. Hmm, vi er altså ikke fan af Jelena-drama :-(

Men Bieber har trukket stikket i de sociale mediers verden - han har deaktiveret sin Instagram profil. Det var ellers noget, som han brugte flittigt. Først truede han med, at han ville gøre den privat, hvilket skabte det første drama blandt Beliebers verden over. Selena blev involveret i sagen, og i kommentarerne gik de på hinanden. Derudover var der en tredje, der blandede sig. Nemlig Hailey Baldwin, Justins tidliger 'kæreste'. Hans reaktion? Han unfollowede hende. Det ville være synd at sige, at der blev sparet på dramaen!

Det lader til, at Justin har fået nok. Hvis du prøver at gå ind på hans profil, vil du blive mødt af en grå blok, hvori der står, at brugeren ikke eksisterer.

Prøv selv her - https://www.instagram.com/justinbieber/

At Bieber forlader Instagram, er selvfølgelig ikke noget der passerer stille. Der blev lavet et trending hashtag på Twitter, som var #JustinDeactivatedParty. Der kan altså ses en masse triste fans' reaktioner.

Men inden vi bliver sure eller skuffede over Justins valg, så er det vigtigt at huske, at han før har sagt, at sociale medier får ham til at føle sig en smule depressiv. Han får rigtig meget hate, og det er klart, at det tager hårdt på ham. I et interview med NME sagde han, at han havde svært ved at komme gennem nogle dage, og at folk ikke ser det hårde på Instagram, men kun alt det gode.

Online mobning rammer os alle hårdt - også de kendte. Måske har Justin bare brug for en pause fra det hele? Vi håber i hvert fald, at han kommer tilbage før eller siden

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk