Annonce
Annonce
Bieber-update!

Bieber-update!
Så, nu det tid til en lille Bieber.update på hvad der er sket i Justin's liv her inden for den sidste måneds tid. Here we go!

BELIEVE udkommer snart!
Justin har fortalt at hans nye album "BELIEVE" udkommer sidst i Februar eller starten i Marts, hvor han bla. har lavet sange med bla. Cody Simpson, LMFAO, Kanye West & Taylor Swift.

Justin nu med mørkt hår?
Som i nok har set og som i nok også ved, så har Justin altså farvet sit hår en lille smule mørkere. Der går rygter om at det er til hans nye film, som han er ved at indspille! Men det klæder ham, syntes i ikke?

En hyldes til Michael Jackson!
Justiin var med til en cermoni i Hollywood for at hylde hans store idol Michael Jackson. Her kan i se hvordan det foregik:


Endnu en award!
Justin vandt endnu en award Lørdag aften samtidig med at "Energy" i det danske børne MGP fik at vide at de havde nu vundet MGP 2012. Justin mødte op i 50'er stil. Awarden "NRJ" Blev holdt i Frankrig og du kan se ham modtage sin award lige her:


SOMEDAY valentine edition!
Justin's parfume SOMEDAY dufter jo helt fantastisk! Og nu kan man få en bestemt én her op til Valentins dag. Den skulle dufte en smule bedre end den normale og så har den en anden farve. Du kan købe den her:

http://www.ebay.com/itm/Justin-Bieber-SOMEDAY-VALENTINES-DAY-EDITION-3-4-100ML-BAG-SHIPS-WORLDWIDE-/220944377383?pt=fragrance&hash=item33714fa627#ht_500wt_1413


Det var vidst alt for nu. Så vil jeg bare ønske jer alle sammen en fortsat god dag! :-)
Der kommer selfølgelig flere Bieber nyheder i løbet af måneden, og I kan godt glæde jer!

7 Kommenter
Skal ha belive!!!!!!!!
Lol, hvor han ser dum ud!
Han er da bare fantastisk :) glæder mig til Believe udkommer
Hvornår kommer believe ud?(;
Det er da bare for dejligt det hele xD'
Glæder mig til at Believe udkommer!..333
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk