Annonce
Annonce
Biebertastisk efterårsferie...

Biebertastisk efterårsferie...
Til alle jer dejlige Beliebers derude bag skærmen!
Nu hvor vi endelig har fået efterårsferie er det nu endnu mere tid til at se massevis af youtube videoer med ham den dejlige og hører hans sange endnu mere, og ja nu er det jo på mandag at "Mistletoe" kommer på iTunes!

Jeg har dog en lidt trist nyhed... To fra bloggen kan ikke blogge én hel uge, dvs hele efterårsferien.. Det er desværre lidt ærgerligt men jeg har lovet dem at jeg nok skal blogge for dem. Så dvs. at nu skal jeg blogge endnu mere! Great ikke? Nå.. Nu ikke så meget om mig! Jeg har lavet nogle Bieber Imagines til jer! Hope you like iiit.

*10 år frem. Justin sætter sig på knæ foran dig og tager din hånd. Kigger dig dybt i øjnene.* "Vil du gifte dig med mig?"

Justin: "Må jeg tage et billede af dig?" Dig: "Hvorfor?" Justin: "Så kan jeg vise julemanden hvad jeg ønsker mig til jul."

*Justin ringer til dig* Dig: "Hallo?" "Justin er du der?" "Justin det her er ikke sjovt!" Justin: "Undskyld smukke jeg ville bare hører din stemme."

*Justin kommer løbene bag dig og holder dig for øjnene* Justin: "Gæt hvem?" Dig: "Justin....?" Justin: "Nej din kæreste!.."

Justin: "Niv mig lige!" Dig: "Hvorfor nu det?" Justin: "Jeg skal lige være sikker på at du er virkelighed og at du ikke bare er i mine drømme!"

*Justin står og snakker med Ryan (Hans bedsteven)*
Justin: ".. Ja så jeg var jo med *Dit navn* og vi.." *Justin smiler*
Ryan: "Hvorfor smiler du?" Justin: "Jamen det er svært at snakke om *Dit navn* og lade være med at smile!"

- Billedet er fundet på Google.

18 Kommenter
ja, elsker dem også'33 JB
Elsker dem. De er bare så godt fundet på og lavet. Og det får virkelig en til at føle at de er skervet til en og at det er en selv der er der.
Nuurh hvor sødt man kunne godt forstille sige det der med ryan med at han lige pludselig smiler imens han talte ;)

NEVER SAY NEVER
jeg elsker Imagines det er såå fedt det gøre mog helt røret i hjertet
Imagines er fantastiske ISÆR NÅR DE ER BEREGNET TIL BELIEBERS! ;);););)
Det var en sød tanke.
Sjovt, Fundet på!3 Elsker det!..
OMG den er virkelig god og fedt at man har lavet sådan en med mig!!33
Jeg vil ALTID elske ham og når jeg siger ALTID så mener jeg FOR ALTID !!!!!!!
[quote="BieberFreak1"]Det er mega godt lavet elsker det *Hjerte* hihi...Jeg kan ik vente til at jeg får han nye album jeg har bestilt det sammen med den DVD man også kan få:-)Jeg kan ikke vente til jeg får det!!!!!!!!!!!.....................hey kan du ikk sende et link hvor du har bestilt det:) Please!!!
Bare jeg var Justin's kæreste!33
Glæder mig mega meget til at hans album kommer!!!
Are in love, in you Justin!33
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk