Annonce
Annonce
Kom af med bumserne i en fart! Kom af med bumserne i en fart!

Bliv af med bumserne i en fart

Har du bumser? Du er ikke alene! Olivia går til kamp mod dine bumser.

Uren hud kommer primært af hormonel ubalance på grund af pubertet og stress. Vidste du, at hele 85% af alle unge mellem 12 og 14 år har bumser? De fleste oplever det som et stort problem og føler, at det påvirker selvtilliden.

Genkender du noget? Op med humøret, for hvis du plejer din hud på den rigtige måde og med de rigtige produkter, kan du både mindske og forebygge uren hud og dermed bumser.

Rens huden regelmæssigt og mindsk muligheden for bumser

- Hav tålmodighed. Normalt tager det 4-6 uger, inden du ser et resultat. Det er fordi huden har brug for omkring 4 uger til at forny sig. Husk også på, at selv om din hud bliver bedre, er det vigtigt at fortsætte med at pleje huden og forebygge.

- Rens huden hver morgen og aften med en mild hudrens. Masser produktet ind i huden med lidt vand. Rund af med ansigtsvand som lukker porerne.

- Brug produkter som ikke indeholder fedt. Hvis du har let ved at få bumser, skal du ikke bruge fedtede cremer. De lukker porerne og gør problemet værre.

- Husk på, at det er totalt forbudt at gå i seng om aftenen med sminke på! Huden skal kunne ånde om natten.

- Vær forsigtig med at bruge sminke. Selv om concealer kan skjule problemerne hist og pist, forhindrer den huden i at ånde og gør problemet meget værre i det lange løb. Brug derfor produkter som ikke lukker porerne til.

- Kontakt en hudlæge, hvis du har alvorlige problemer med din hud. Lægen kan give dig en recept på stærkere produkter.

- Klem ikke bumserne, det kan gøre det hele værre og give ar.

TIPS: Er du usikker på, hvilke produkter, der passer til din hud? Gå hen på det nærmeste apotek og bed om råd!

Se mere om samme emne
12 Kommenter
haha(; Hvor mærkeligt med tandpasta;) pleger at dække den med en bumse dækker<(;
hvad tandpasta skørt men vil måske prøve det :D
Smart, men vidste det godt selvom jeg aldrig får nogle bumser :-P
jeg har ***** mange bumser og har ikke tid til noget
[quote="BoxxyLove"]Et tip:
Inden man går i seng, lægger man et tykt lag TANDPASTA oven på bumsen, og skyller det væk om morgenen. Det gør underværker! Men husk, SPAR IKKE PÅ TANDPASTAEN!
-det rigtig men det er noget med der skal være noget bestemt i tandpastaen,´for det virker. kan ikke huske hvad det hedder, men man skal os passe på med at få det på huden, for hudem bliver irreteret og tør! men ja det er rigtig det virker!!
Ja, tandpasta smitter da af
hvad er rigitg nok spøre bare
Kender i ikke andre muligheder, har det med at sove på maven så tandpastaen smitter jo nok af på puden :)
[quote="BoxxyLove"]Et tip:
Inden man går i seng, lægger man et tykt lag TANDPASTA oven på bumsen, og skyller det væk om morgenen. Det gør underværker! Men husk, SPAR IKKE PÅ TANDPASTAEN! Godt tip! - Virkelig godt. xD
Et tip:
Inden man går i seng, lægger man et tykt lag TANDPASTA oven på bumsen, og skyller det væk om morgenen. Det gør underværker! Men husk, SPAR IKKE PÅ TANDPASTAEN!
Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk