Annonce
Annonce
Bliv blogger eller vlogger for Olivia

Bliv blogger eller vlogger for Olivia

Vil du skrive eller lave videoer for Olivia?

Elsker du at skrive eller lave videoer, og kunne tænke dig at have din egen blog eller vlog på olivianet.dk? Du har måske allerede en blog eller vlog, hvor du godt kunne tænke dig at få endnu flere besøgende, eller også kunne du bare godt tænke dig at blogge eller vlogge for Olivia?

Udover at skrive eller lave videoer vil vi også skrive om dig bladet, så du virkelig får mulighed for at komme ud med dine blogs og vlogs til en masse.

Vi er ved at udvidde olivianet.dk med et blog- og vlog-univers, og her har vi brug for nogle dygtige piger og drenge, som kunne tænke sig at være officielle bloggere. Hvis du ved en masse om en eller anden ting, så skriv til os. Du kunne eventuelt skrive om:

• Kendte (en bestemt eller flere)
• Mode
• Beauty
• Skønhed
• Trends
• Mad eller opskrifter
• Gør-det-selv
• Sminke
• Hårtips
• Musik
• Film

ELLER NOGET HELT ANDET! Det vigtigtigste er, at du brænder for dit emne og har lyst til at fortælle alle andre om det. 

Hvis du er interesseret i at blive officiel blogger eller vlogger, så send en e-mail til breve@olivianet.dk og skriv lidt om dig selv, og hvad du kunne tænke dig at lave artikler om. Hvis du i forvejen har en blog eller vlog, så send endelig link til os sammen med din mail. Vi glæder os til at høre fra dig!

9 Kommenter
Hej!:))

Mit navn er Rebekka, jeg er 12 år og bor i Randers. Jeg kunne VILDT godt tænke mig at blogge om alle de kendte!

Jeg har været med i Besat af Cisilia på DR ultra, og ved derfor meget om hende! Men jeg vil også rigtig gerne skrive om alle de andre kendte!

Jeg går til teater og kor i min fritid, og så høre jeg også bare en masse musik fra alle mulige forskellige kendte!

Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at blogge om de kendte her på siden!
Hejsa Olivia.

Jeg vil virkelig gerne være blogger/vlogger for Olivia. Fordi jeg syntes det er mega fedt att filme og skrive til andre det jeg vil tale/skrive om er hvordan man bliver designer og hvad det er hvodan man er det og mange flere ting og design jeg ville virkelig elske at være blogger/blogger for Olivia

mvh Olivia ❤️
Hej Olivia

Jeg er en pige på tretten, der virkelig gerne vil være blogger\vlogger. Jeg er meget udadvendt, går til teater, og har før prøvet, at være foran et kamera og i det hele taget optræde.

Jeg kunne godt tænke mig at blogge/vlogge om DIY's, tøjstil og bageopskrifter.

Grunden til at jeg gerne vil vlogge om DIY's er fordi at jeg synes det er så fedt at man kan lave hjemmelavede (og mega cool) ting, ud af helt almindelige og kedelige ting. Jeg har i øvrigt prøvet det mange gange før.

Grunden til at jeg gerne vil vlogge om tøjstil, er fordi at jeg gerne vil opfordre unge til at skille sig ud. Når andre køber daytasker eller babylips, prøver jeg at finde noget nyt og spændene, og det synes jeg også at mange andre skulle prøve.

Grunden til at jeg gerne vil vlogge om kagetutorials, er fordi at jeg tit selv bager og synes det er mega fedt. Især det med at gøre noget ud af pynten. Jeg har også været på kagekursuser.

jeg får jeres blad hver måned, og har tiden til at være vlogger, så jeg håber jeg bliver valgt.

Knus Katinka
Hej Olivia

jeg kunne rigtig godt tænke mig at blogge for jer.... Jeg kan godt lide at skrive om andre og mig selv. Det jeg bedst kan lide at blogge om, er gør det selv og mad og opskrifter. Jeg kunne blogge lidt om det hele, men jeg vil alder helst blogge om gør det selv fordi at jeg elsker at være kreativ. og så kunne jeg tænke mig at blogge om mad og opskrifter fordi at jeg elsker at lavde mad. Jeg kunne også godt gøre det om de kendte

jeg håber rigtig meget at i kunne bruge det til noget....

ps:håber så meget at det kommer til at ske at det bliver mig
jeg vil rigtig gerne blogge for olivia fordi jeg blogger om emnet teen life. hvor man kan skrive om alle mulige mindre emner
Hej Olivia,

Jeg har lige et par spørgsmål!

1. Er der en bestemt dato, hvor alle får svar eller får man bare svar lidt efter man har sendt ansøgningen?

2. Skal ens forældre sende en tilladelse eller sådan noget? Og kræver det at man mødes med jer på et tidspunkt?

3. Hvor mange kommer ca. ind?

Og så tusind tak for et rigtig fedt blad!!

Cornelia
<span style="-webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0);">Kære Olivia jeg er 10 år og vil gerne blogge om sminke og hår hilsen Emily </span>
minnie123
jeg vil rigtig gerne blogge for olivia fordi jeg kan blogge og vlogge om mange ting. Jeg elsker at skrive om mig selv og andre. jeg vil bare elske vis jeg kunne blogge og vlogge for olivia.
Skriv en ansøgning til breve@olivianet.dk, hvis du kunne tænke dig at blive blogger eller vlogger.
jeg vil rigtig gerne blogge for olivia fordi jeg kan blogge og vlogge om mange ting. Jeg elsker at skrive om mig selv og andre. jeg vil bare elske vis jeg kunne blogge og vlogge for olivia.
09-01-2016 13:04 (Kommentar redigeret: 09-01-2016 13:05) · Svar
Annonce
5
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk