Annonce
Annonce
Bliv venner igen! Bliv venner igen!

Bliv venner igen!

Er du uvenner med nogen? Sådan kan I blive venner igen!

Det er ikke fedt at være uvenner med nogen. Virker det helt håbløst at blive venner igen? Her får du nogle tips til, hvordan du måske kan løse det:

1. Tal med hende!

Regel nummer ét, når det kommer til venskab, er altid at tale om tingene. Fortæl hende, at du gerne vil være venner med hende igen og find ud af, hvorfor hun eventuelt ikke vil være venner med dig. Bliv enige om at stoppe med at være uvenner. Selv om I måske ikke bliver bedste veninder igen, er det bare dumt at gå rundt og være uvenner med nogen.

2. Giv ikke hinanden skylden!

Når man skændes og er uvenner, er der altid en masse ”Jamen du sagde...” eller ”Du gjorde sådan og sådan”. Det er meget sjældent, at der kun er én, der har skylden. Så i stedet for at beskylde hinanden for alt muligt, sig da hellere ”Jeg er ked af det, jeg gjorde og sagde” - og læg skænderiet bag jer. Det er I nødt til for at komme videre!

3. Find på noget!

Ofte kan en sjov oplevelse gøre, at I finder tilbage til hinanden igen. Tag en flok i biografen og sørg for at tale med hende om filmen bagefter, eller tal om en fodboldkamp, I begge har set. Find på noget sammen og snak om andre ting, end at I er uvenner. For det meste løser det sig helt af sig selv!

4. Tag det første skridt!

Gør noget fedt for hende. F.eks. kan du lave et kort eller sende hende en sjov vits på mobilen. Vær cool og tag det første skridt og opfør dig som om, alting er som før og godt igen. Det vigtigste er at begynde at snakke sammen igen, så kan meget løses på kort tid.

5. Giv det tid!

Hvis I går i samme klasse, bor i samme gade eller hænger i samme vennekreds, så kan I ikke gå og være uvenner for altid. Før eller senere bliver I nødt til at tale sammen igen! Så selv om hun måske bare ignorerer dig, når du prøver tipsene ovenfor, må du bare have tålmodighed. Sørg for, at du også er sammen med andre venner. Måske bliver hun jaloux? I bedste fald kommer hun tilbage til dig med tiden, og ellers har du i det mindste fået udvidet din vennekreds lidt!

Har du været uvenner med nogen? Hvordan blev I eventuelt venner igen?


Se mere om samme emne
9 Kommenter
Mig og min veninde, som jeg er sammen med hverdag var uvenner forleden, og snakkede næsten ikke sammen i en dag, det er så ensomt
for pokker jeg havde sldret om min veninde og er ved at blive veninder med hende igen

heldigvis
Taak For De Goé Tips.... Kan Sikkerret Bruge Dem Snart.....
Cecilie, min BFF blev engang sur på mig da vi skulle på camping sammen, jeg skulle med hendes familie, men så snakkede vi bare om tingene og så blev alt godt igen. :)
men jeg har også andre veninder i livet
det hjælper ikke min gamle bedste veninde har fundet sig en ny jeg har ked af det i et halvt år please en eller anden hjælp mig
Jeg snakkede med hende som jeg plejede og opførte mig som om der var intet sket og det hjalp virkelig!!
Hvorfor er der stjerner ved mogle af ordene!?
Nå, men stjerne linje 1: R o n j a
'Stjerne linje' 2: g i v e t e k s e m p e l p å.
Jeg har mine 3 bedste veninder, som jeg har valgt at gå under navnet Ruth og ******* Hvis en af os bliver ked af det over noget som indebærer os alle sammen, så bliver alle kede af det. Det er for det meste altid min veninde, som går under navnet Ronja, der siger "Jeg vil gerne lige snakke med jer". Hvis ikke det er hende der er blevet såret, så er det mig der siger "Jeg vil gerne lige snakke med jer". Min anden bedste veninde, som går under navnet Ruth, kommer ud med hendes følelser når vi så sidder sammen alle tre. Vi løser det altid, og ender med en stor krammer.

Kommentarer til dette indlæg:

- Jeg synes at nummer 4 er lidt lam. Helt ærligt, skrive et kort!? Hvad skulle man skrive i det!?
- Der kunne også være givet et par eksempler på hvad man kunne være blevet ************* Det er lidt svær at bruge disse råd, når man ikke ved hvilken situation den er lavet udfra.

Ja undskyld jeg er negativ, jeg er bare træt okay! xD
Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk