Annonce
Annonce
Boganmeldelse:

Boganmeldelse: "Spillets by" af Lise Bidstrup

Super spændende bog. Læs anmeldelsen her!

I Urbanserien af Lise Bidstrup bliver vi hevet ind i en uhyggelig verden af realityprogrammer, marionetdukker og en verden uden fred. Måske kender du Lise Bidstrup, måske ikke. Hun har skrevet en del ungdomsromaner og børnebøger. Urbanserien er en fantastisk serie på tre bøger.

Urbanserien består af Spillets by, Idolernes by og Overlevernes by. De hænger ikke sammen, så du behøver ikke at læse dem i rækkefølge. Bøgerne er det rene science fiction, så hvis du er til fremtid og spændende verdener, så burde du læse Lise Bidstrups bogserie.Første bog i serien hedder Spillets by.

Bogen virker allerede indbydende på forsiden med dens seje 3D bogstaver. Spillets by handler om Kimo, der bor i en fuldstændig opdelt verden. Hendes by er delt op i niveauer, som ligger som store skyskrabere oven på hinanden. Hun lever et helt okay liv, på en af de højeste niveauer. Men da hun bliver udvalgt til det årlige realityshow, Rangstien, går det ned ad bakke. Kimo har ikke meldt sig til, da hun har masser af penge, men hvem har så meldt hende til? Kimo har en hel speciel holdning til byens opdeling, så da hun ved en fejl bliver udtrukket, risikerer hun at blive straffet for sine holdninger.

Tjek også testen, der afgør, hvilken genre bog du burde læse: http://www.olivianet.dk/test-og-sjov/test/hvilken-genre-passer-bedst-til-dig/

Spillet handler om at kæmpe sig igennem alle otte niveauer, og til sidst stå tilbage som den sidste, hvor man derefter vinder et liv i rigdom og berømmelse. Men det mest mærkelige af det hele er, at det er som om nogen prøver at hjælpe hende, men det kan da ikke være rigtigt?

Den første bog i Urbanserien er spændende og svær at lægge fra sig, og ligeså er de næste to bøger i serien!

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk