Annonce
Annonce
BREAKING NEWS: One Direction til Sverige!

BREAKING NEWS: One Direction til Sverige!

Nu kan du hjælpe os med at få dem til Danmark! Har du lyst til at hjælpe os?

Det er netop blevet offentliggjort, at One Direction kommer til Sverige til efteråret for at optræde til det svenske X Factor. Det er endnu ikke blevet afsløret, hvilken dato de kommer, men Olivia følger naturligvis op på dette, så snart vi ved noget mere. Følg med her på siden og blive opdateret på det seneste om Harry, Liam, Louis, Niall og Zayn.

Det var netop i X Factor, at One Direction blev sammensat i England, så vi kan kun håbe på, at de også kommer til Danmark og optræder, når X Factor bliver vist herhjemme i starten af 2013. Nu kan DU være med til at få drengene til Danmark, for her på Olivia vil vi gøre alt for at blive hørt og få de fem lækkerier til vores land også. Du kan hjælpe os på to måder.

1. Skriv i kommentarfeltet, hvorfor DU vil have One Direction til Danmark. Når vi kommer op på 1000 brugere, som vil have One Direction til Danmark, sender vi vores liste af sted til pladeselskabet.

2. Du kan klikke på nedenstående billede, som fører dig til en side, hvor du kan SKRIGE OM AT FÅ ONE DIRECTION TIL DANMARK. Når du klikker på billedet, vil det blive registreret som en stemme, og du kan stemme igen og igen. Når vi når op på 1.000.000 stemmer, så vil vi ligeledes gå videre med dette til One Directions pladeselskab. Vi vil hver dag offentliggøre, hvor mange stemmer vi er nået op på!

Se mere om samme emne
107 Kommenter
ved godt det er for sent men kan i ikke lave en ny så man kan stemme så de kan komme næste gang der er x factor i Danmark
De skal hertil fordi de er fantastiske!!! og jeg ved at der er mange som er vilde med deres musik <3 og ville med drengene!!! det er jeg nemlig selv derfor skal de til Danmark!
olivia tjekker næsten aldrig hvor mange stemmer der er
ONE DIRECTION SKAL TIL DANMARK !!!!!!!!!!
One Direction Skal Komme Til Danmark Fordi Vi Elsker Dem Mega Meget De Betyder Alt For Os!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Jeg elsker 1D. Kom til Danmark nu har jeg ventet så lang tid KOM NU. I love niall
KOM TIL DANMARK VI ÆLSKEER JEEER
Så er det officielt, at det er en 2. november, at One Direction kommer til Sverige!
One Direction skal til Danmark
One Direction til Danmark!! De skal så meget til Parken!!
De skal komme til Danmark fordi de er

det fedeste band i hele UNIVERSET.

jeg er en STOR fan!!!!! jeg vil blive OVER "LYKKELIG" VIS DE KOMMER TIL DANMARK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
One Direction har været en livsinspiration til mange unge piger her i Danmark, deriblandt mig selv. Du har løftet mine muligheder til helt nye højder og har givet mig et smil og et minde som altid vil være i mit hjerte. Alle danske Directioners fortjener at mødes deres forbillede One Direction, og derfor skal de komme til Danmark.
DE SKAL KOMME TIL DENMARK!!!!!!!!!!!!!!<3

ELSKER DEM *-:
Fordi alle de Danske Directioners er vildt dedikere og loyale! <3

Vi elsker de drenge overalt på jorden, og det vil vi altid gøre! <3

De overser os lidt på twitter, så det vil være en helt fantastisk overraskelse hvis de kom til Danmark! Det ville få hele Danmark til at gå amok! <3
Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk