Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Broadway musical-hittet "Hairspray" rammer Tivoli
Broadway musical-hittet

Broadway musical-hittet "Hairspray" rammer Tivoli

Den danske version af musicallen er på vej

Broadway musical-hit rammer Tivoli

Til foråret rammer musicallen "Hairspray" Tivoli. Musicallen er internationalt prisbelønnet, og er blevet set af mere end 7 millioner publikummer i hele verden. Castet er stjernespækket. Det er blandet andet Silas Holst, Martin Brygmann, Caroline Henderson og Julie Zangenberg, der pryder scenen, når det hele løber af stabelen.

For at finde en skuespiller til hovedrollen Tracy Turnblad, valgte Tivoli at holde en åben audition. Her mødte over 300 unge piger op, i håbet om at få rollen. Det var Nanna Rossen, der var så heldig at løbe af sted med rollen.

Gallapremieren på "Hairspray" er d. 10 marts 2016 i Tivolis Koncertsal. Derefter tager musicallen over broen, og får premiere i Jyske Bank Boxen i maj 2016.

Om selve historien kan det siges, at "Hairspray" er en musical, som har det hele. "En god historie, catchy music og karakterer, man knytter sig til. Og så har forestillingen faktisk noget på hjerte. Hairspray er en fortælling om mangfoldighed – om at der er plads til alle uanset etnicitet og udseende. Og det er et budskab, der nok ikke holder op med at være aktuelt lige med det samme” siger Nikolaj Koppel, der er underdirektør.

Se traileren for filmen som musicallen er inspireret af:

 Og se det meget søde klip, hvor Nanna får at vide, hun får rollen som Tracy Turnblad:

Læs mere om musicalen på: www.hairspraytivoli.dk 

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk