Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Charlie Puth forklarer, hvorfor Selena Gomez ikke er med i "We Don't Talk Anymore" vidoen
Billede: https://muzwave.com/2016/07/selena-gomez-charlie-puth-dont-talk-anymore/ Billede: https://muzwave.com/2016/07/selena-gomez-charlie-puth-dont-talk-anymore/

Charlie Puth forklarer, hvorfor Selena Gomez ikke er med i "We Don't Talk Anymore" vidoen

Find ud af hvorfor her!

Den 2. august udkom musikvideoen til Charlie Puth og Selena Gomez' hitsang "We Don't Talk Anymore," men noget var underligt. Selena Gomez er ikke selv med i videoen. I stedet er der en anden køn pige, der minder lidt om hende med.

Forbered dig på at finde kleenex frem, for der kan sagtens falde en tåre eller to, når du ser videoen. Man ser et tiden efter et forhold fra begge synsvinkler, og vi kan kun sige, at det er sørgeligt. 

Se den triste video her:

(https://www.youtube.com/watch?v=3AtDnEC4zak)

Men vi synes altså, det er altså ret underligt, at Selena ikke er med i videoen - det er vi ikke de eneste, der har undret sig over. Det er måske ikke helt så underligt, for de har jo begge ufatteligt travlt, men alligevel! En fan spurgte Charlie på Twitter, og hans svar gjorde os meget triste. Med en enkelt sætning fik Charlie svaret på det.

"Because we don't talk anymore."

Men før du flipper ud, så er der vist nok intet drama mellem de to! Selena havde Charlie med på scenen til en koncert i juli, så mon ikke det hele er okay?

Lad os håbe Charlie bare prøvede at være sjov ;-)

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk