Annonce
Annonce
Alexander Skarsgard og Chase Crawford ses på billedet ovenfor! Alexander Skarsgard og Chase Crawford ses på billedet ovenfor!

Cool drenge!

Hvilken af disse drenge, kan du bedst lide?

Alexander Skarsgard
Alexander Skarsgard har de fleste nok stiftet bekendtskab med? Han spiller nemlig Eric i True Blood! Det, som mange ikke ved, er, at han faktisk er fra Vällingby i Sverige! Før True Blood har Alexander Skarsgard haft mange små roller i forskellige film og tv-serier, han var blandt andet gæsteskuespiller i Lady Gagas musikvideo, Paparazzi!

Chase Crawford
Chase Crawford er svær at komme uden om? Han spiller rollen som Nate Archibald i tv-serien Gossip Girl! I sin fritid kan han lide at spille golf og fodbold, at være sammen venner, lytte til musik og se film. Han er akkurat som alle andre drenge!

Gregg Sulkin
I kan muligvis genkende Gregg Sulkin? Han spiller nemlig Alex Russo's varulvekærste i Disney Channel-serien "Wizards of Waverly Place"! Han er en af Disney Channels nye hjerteknuser, og vi vil helt sikker se meget mere til fremover! Han er ikke som så mange andre drenge der udelukkende fokuserer på pigernes udseende. Han leder nemlig efter en smart og ærlig pige med et pænt smil!

Se mere om samme emne
12 Kommenter
Chace Crawfford!!!!!!!!!!!!!!!:)
AND
Alxander Skarsgard!!!!!!!!!!:))))
INGEN kun Justin bieber kan ikke være ham utro:P
er der ingen ggode svømmere ?!
Chace Crawford?!'
Helt Klar't H'm
Chase Crawford...
ved ikke den er svær men helt klart ikke Alexander!!
Jeg elsker Gregg Sulkin men det billede af ham er altså lidt grimt, selvom han faktisk er mega lækker!!!
GREGG ******* SULKIN!! han er lækker..
Chase Crawford:)
Chase Crawford! 3
Chace Crawford!!! :-)
Alexander Skarsgard!!! :-)
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk