Annonce
Annonce
Dagen derpå

Dagen derpå
Det her bliver bare lige en kort opdatering ovenpå juleaften igår! Men først vil jeg ønske jer glædelig jul, jeg håber i havde en skøn aften :-) 
Smid endelig en kommentar og fortæl lidt om din bedste julegave, hvad i fik at spise, og hvad i ellers oplevede igår, det vil jeg rigtig gerne høre lidt om! 
Justin har også ændret hans bio på twitter til en lille julehilsen slash promotion for Believe! Og som i kan se er vi ikke langt fra de 48 millioner followers på twitter, det er vildt! 

-Kristina  

 

Se mere om samme emne
4 Kommenter
En guld halskæde med en diamant i fra USA
Den bedste gave jeg fik i år var nok en tegning jeg fik af min grandfætter som bor i USA. Har ikke set ham hør og han er 6 år💎
Wow, nogle fede gaver Victoria! :-)
. OMB hvor skal jeg starte først og fremmest fik jeg ny mobil samsung galaxy. Så fik jeg også THE KEY pakken mez badesæbe bodylotion og self. Parfumen. Så fik jeg også en JB hættetrøje.og et JB believe acoustics skrivebords underlæg. JB taske fra tyrkiet. Belieber halskæde. Så fik jeg også et JB cover til min mobil også fra tyrkiet. Et JB fleece tæppe. Og 2 JB bøger. Så fik jeg også 2 tandbørste hoveder til min syngende JB tandbørste. og makeup og en masse tøj. Det var mine julegaver
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk