Annonce
Annonce
Demi Lovato annoncerer pause fra showbiz!

Demi Lovato annoncerer pause fra showbiz!

"Jeg er ikke den rette til den business" siger Lovato

Det er ikke første gang, at Demi Lovato har måtte tage en pause fra rampelyset. Hun har gennem årerne været gennem en masse personlige problemer, der har gjort, at hun har været nødt til at gå lidt under jorden i nogle perioder.

Nu har hun igen annonceret, at hun er nødt til at passe på sig selv og tage en pause fra den konstante opmærksomhed. Det er dog også musikken, som hun tager en pause fra denne gang.

Det kom som et chok, da popstjernen tweetede "Jeg glæder mig til 2017. Tager en pause fra musikken og rampelyset. Jeg er ikke skabt til denne business og medierne."

Da fans spurgte, hvorfor hun havde truffet den beslutning, havde hun selvfølgelig et svar klar. Demi mener ikke, at det er det værd længere - hun vil hellere bruge sin tid på velgørenhedsarbejde! Og det kan man jo ikke tage fra hende, det er virkelig stort.

Denne chokerende nyhed kom kort efter, at et interview med Glamour Magazine udgav en artikel, hvori Demi var lidt hård ved Taylor Swift og de andre stjerner, der er med i musikvideoen til "Bad Blood". Demi mener både, at sangen handler om at bringe Katy Perry ned, hvilket ikke er acceptabelt, men også at kvinderne i videoen alle har perfekte kroppe. På den måde sender det en besked til unge piger om, at det er sådan, de skal se ud. Demi har altid været stor på positiv kropsopfattelse, og har selv haft en spiseforstyrrelse.

Demi færdiggør sin tour "Future Now" med bedstevennen Nick Jonas, men derefter holder hun pause.

Vi håber, at hun får det bedre og håber, at hun på et tidspunkt kommer tilbage med noget ny musik til os, hvis det er det, hun føler for!

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk