Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Derfor aflyser Justin Bieber alle sine meet and greets!
Derfor aflyser Justin Bieber alle sine meet and greets!

Derfor aflyser Justin Bieber alle sine meet and greets!

Der er to grunde til denne triste nyhed

Justin Bieber chokerede os alle, da han fornylig postede et billede på Instagram, der fik tusindvis af beliebers verden over til at fælde nogle tårer, og det er meget forståeligt!

I sit post på instagram fortæller han under, at han aflyser alle fremtidige meet and greets under Purpose-turnéen. Dette er noget, der gør at fans, der har betalt store summer for at møde popstjernen, ikke får ham at møde alligevel.

Copyright: @justinbieber på instagram

Dette skriver Justin i Instagramteksten:
"Elsker jer, folkens... Jeg kommer til at aflyse alle mine meet and greets. Jeg nyder at møde så mange fantastiske mennesker, men jeg ender med at føle mig så udmattet og fuld af andres energi, at jeg til sidst bliver så slidt, at jeg ikke er glad længere... Jeg vil få folk til at smile og være glad, men ikke på mine bekostninger. Jeg forlader altid meet and greets med en udmattet følelse, som er så fuld af følelser og mentalt belastende, at det gør mig deprimeret... Presset af at skulle leve op til folks forventninger til, hvordan de ønsker, at jeg er, når de møder mig, er blevet så stort, at jeg ikke kan takle det. Jeg har aldrig ønsket at skuffe nogen, men jeg føler, at jeg hellere vil give jer et godt show og album, som jeg har lovet. Ord kan ikke beskrive, hvor ked af det jeg er, og jeg ville ønske, at dette ikke var så hårdt på mig, som det gør... Jeg ønsker at holde fast på min gode tankegang, for at kunne give jer det bedste show I nogensinde har set ;)"

Selv om dette er en utrolig trist nyhes for alle beliebers, er det alligevel godt, at Justin tager vare på sit helbred, for vi vil have, at Justin skal have det bra - vil vi ikke?

"Heldigvis" får alle, der har købt meet and greet-billetter, tilbuddet om at bytte sin billet til en VIP-billet, hvor de får mulighed for at tage billede og video af Justin, eller få pengene tilbage.

I Twitter-beskeden over forklares det også, at en anden grund til at Justin aflyser sine meet and greets, er på grund af sikkerhedsmæssige årsager, efter der opstod en uheldig situation under hans sidste meet and greet i Los Angeles. Måske var det dette, som fik bægeret til at flyde over for Justin?

LIDT AF ET SHOW: Skal vi tro billederne fra Justins koncert under Purpose-turnéen i Los Angeles, har vi et vildt show i vente! © Jeff Kravitz - Getty Images

Selv om mange har betalt så meget som over 14 000 kroner for et møde med Justin, er det nok ikke pengene, der er den største sorg, når du mister din eneste chance for at møde dit største idol.

Vi har, uanset hvad, et fantastisk show at se frem til når den dejlige dreng endelig kommer tilbage til Danmark for at holde sin helt egen koncert i Parken i København 2. oktober!

Skal du til Justin Bieber koncerten?

Se mere om samme emne
1 Kommenter
NOPE! erb ikke fan!#aldrigilivet!
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk