Annonce
Annonce
Billede: Disney Channel Billede: Disney Channel

"Descendants 2" er på vej!

Der er en opfølger på Descendants filmen på vej til de danske tv-skærme.

Disney Channel har nu offentliggjort, at de laver en efterfølger til sommerens hit tv-film om de klassiske Disney skurkes teenage børn. I filmen "Descendants" er det "Snehvide," "Tornerose," "Aladdin" og "101 Dalmatinere"s skurkes børn, historien handler om. Det siges, at filmen skulle udkomme i sommeren 2017 i USA. Det er endnu uvidst, hvornår den skulle ramme de danske tv skærme.

Filmen "Descendants" ser ud til at være Disney Channels største hit siden "High School Musical" filmene, der var starten på Zac Efrons karriere. De sælger uendelige mængder Halloween kostumer med "Descendants" tema, og soundtracket fra filmen har været et af de højst sælgende album længe.

Det var en rimelig lige-til beslutning, om at lave endnu film, efter at den første blev rangeret som 5. bedste kabel-tv-film, da den havde premiere i juli. Det er Kenny Ortega, der er instruktøren, og han er kendt for både "High School Musical" og Michael Jackson filmen "This Is It".

"Descendants" følger de fire børn af Disney skurkene Maleficent, Jafar, Cruella De Vil og den onde dronning fra Snehvide. Man følger dem, mens de prøver at tilpasse sig på en kostskole fuld af eventyr heltes (Så som Prince Charmings og Askepots gode fe-mors) børn. 

For at holde folk interesserede i "Descendants" indtil filmen udkommer i midten af 2017, producerer Disney nogle nye animerede kortfilm, der har filmens karakterer i hovedrollerne. Disse skulle udkomme på nettet og i tv'et, og der er også flere bøger på vej. Vi glæder os!

Se traileren til den første film her:

(https://www.youtube.com/watch?v=yL9RsmO-7FU)

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk