Annonce
Annonce
Design din personlige

Design din personlige "Biebermobil"

Sådan laver du din helt egen "Biebermobil"

Hej derude, i dag får i nogle få tips til hvordan i kan lave jeres mobil om til en biebermobil! Jeg har selv en iPhone, så tipsene er nok mest beregnet dertil, men nogle af tingene er selvfølgelig også mulige på andre mobiler :)

1. Cover

Det er måske ikke jer alle der har en en iPhone, eller andre mobiler hvor man kan sætter cover på, men hvis du kan, er det oplagt at få et cover med Justin på. Hvis ikke du kan sætte cover på, kan du jo altid købe nogle klistermærker! Jeg har selv designet mit cover her: http://fotobog.photocare.dk/nyheder/smartphone-og-tablet/iphone-4-cover.html

2. Ringetone

Jeg har siddet og rodet lidt med nogle lydklip hvor Justin snakker, og mixet det sammen med hans sang Love Me, og dermed designet min egen ringetone. Hvis i har lyst til at få den på jeres mobil, skal i først downloade den til jeres computer i en mp3 lydfil, og derefter følge instruktionerne i videoen lidt længere nede. Det kan godt være lidt svært hvis du ikke er så god til det med computerer og elektronik så måske skal du have dine forældres hjælp. I kan downloade den med programmet Youtube Downloader eller http://www.video2mp3.net/.
Der er masser af forskellige ringetoner på youtube som man kan downloade og bruge til sin mobil, også alarmtoner og smstoner!
Min ringetone:

Her er en video med en guide til hvordan man laver sin egen ringetone på iPhone:

3. Baggrund

Det er jo selvfølgelig oplagt at have et billede af Justin som baggrund, det koster intet og kan skiftes nemt og så ofte som du vil. Lige for tiden har jeg dette billede:

4. Høretelefoner

Et par lilla(Justins yndlingsfarve) høretelefoner vil også kunne pifte din mobil lidt op! Jeg har disse høretelefoner som er købt for 50 kr. i Tiger.

5. Sange og Billeder

Dette burde slet ikke være et tip, men altså.. En masse sange og billeder med Justin er altid godt at have på mobilen!


Har du også selv en mobil som du har lavet om til en biebermobil? Skriv endelig en kommentar hvis du har spørgsmål eller flere tips til at få en endnu federe mobil!

-Kristina

Se mere om samme emne
7 Kommenter
Hvor er det sejt gid jeg havde en iphone <3
Det skal jeg da prøve!
fedt!;) god idé med ringetonen!;)
Jeg har det hele, undtagen coveret, men jeg har fundet en side hvor jeg kan få et cover til min HTC<3

71 dage...

XoXo;)
clarapetersen
Kan man få den første ringetone til iphone? :D
Ja det kan du, jeg har beskrevet hvordan du gør i artiklen! :-)
Du skal bare downloade videoen fra youtube ned på din computer og derefter bare følge instruktionerne i den 2. video jeg har indsat. Det kan godt være lidt svært hvis du ikke er så meget inde i det med elektronik og redigering, så du kunne måske spørge dine forældre om hjælp? :-)
Kan man få den første ringetone til iphone? :D
Annonce
5
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk