Annonce
Annonce
"Det forkerte spring" er skrevet af Springer

Det forkerte spring

Det er bare for uhyggeligt!

Mig og min veninde og min venindes kæreste var i biografen og se en gyserfilm. Lige pludselig skete der noget uhyggeligt i filmen. Min veninde sad selvfølgelig ved siden af sin kæreste, men da der skete noget uhyggeligt sprang min veninde over på en gammel mand, som hun troede var hendes kæreste. UPS!

”Springer”

Se mere om samme emne
36 Kommenter
Godt det ikke var mig...
jeg har prøvet hvor jeg sad med min veninde ind epå vores kontor og så kom der en af mine fares venner ud foran vinduet og spurgte om min far var hjemme, og jeg sagde nej fordi han ikke var hjemme, også da vi troede at mandne var gået, begyndte vi at synge noget fjollet mega højt, og så så vi at manden stod og grinede ude foran vinduet.

det var bare så pinligt!!!
**** hvor pinligt man!

aj jeg løb engang ind i en gammel dame i super brusen! jeg føler
med hende PIIIIINLIGT!
Ej, Okay Styr Dig!
(Altså dig der har skrevet det)
Det kunne være værer, Feks. Jeg Sparang fra 3 meters vippen og mine badebukser røg af!
[quote="katmis"]Jeg være på van hjem fra skole så skulle jeg med en bus så snakke jeg med en af dem så sige han til mig hvad kan du lige fra din klasse så sige jeg det til ham med så sige han det høre i bus til en fra min klasse jeg gik ud af bus for det være når det høre det. så kom han ud til og sige at han sige ja ja til det ;)
Jeg være på van hjem fra skole så skulle jeg med en bus så snakke jeg med en af dem så sige han til mig hvad kan du lige fra din klasse så sige jeg det til ham med så sige han det høre i bus til en fra min klasse jeg gik ud af bus for det være når det høre det. så kom han ud til og sige at han sige ja ja til det ;)
ja mega pinligt og hvad sagde din kæreste til det
Hvad sagde den gamle mand endelig?? :D
Hvis jeg havde været dig havde jeg fået grineflip. Men meget pinligt for idn veninde.
Annonce
21
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk