Annonce
Annonce
Hvem skulle tro at Johnny Depp kunne lide at lege med Barbie? Hvem skulle tro at Johnny Depp kunne lide at lege med Barbie?

Dette laver de i deres fritid!

Er du en af dem som tænker over hvad de kendte laver i deres fritid?

De kendte er som os, de samler på ting og har hobbyer! De arbejder ikke bare med det de er kendt for, de har også andre interesser. Her får du nogen af dem!


Miley Cyrus er både kendt som sangartist og skuespiller, vi ser hende ofte danse på scenen men dette er noget hun faktisk også bruger meget af sin fritid på. Miley er også cheerleader!

Zac Efron er nok mest kendt for sin rolle i High School Musical, men i sin fritid elsker han at spille golf, stå på ski og klatre bjerge!

Den verdenskendte skuespiller Angelina Jolie samler på noget vældig specielt. Hun samler nemlig på knive! Hedes kække mand Brad Pitt interesserer sig faktisk for interiørdesign og bruger sin fritid på både arkitektur og møbler!

Den kække skuespiller Johnny Depp leger faktisk med dukker i fritiden! Han og datteren plejer et lege med Barbie og utrolig nok plejer Johnny Depp ikke at være Ken. Han plejer nemlig at være en af Barbie-dukkerne!

Justin Bieber synger og danser på scenen, men i fritiden kan han lide sport som ishockey og fodbold, og ikke mindst at skate og spille basketball!

Justin Timberlake er måske mest kendt for sit hit "Sexy Back", men i fritiden spiller han både golf og basketball! Desuden elsker han at spille videospill.

Skuespilleren Cameron Diaz elsker at stå på snowboard, surfe og rafte i sin fritid, hvem skulle have troet det?

Skuespilleren Daniel Radcliffe bruger noget af sin fritid på tryllekunst. Det har han gjort i pauserne mellem Harry Potter-optagelserne, og han er efter sigende blevet ret dygtig!

Vi har set den verdensberømte skuespillerinde Nicole Kidman i mange film, men vidste du at hun kan lide at spille Nintendo i fritiden?


Artisten Beyoncé Knowles står ikke bare på scenen og synger! I fritiden kan hun lide at svømme, læse, danse og selvfølgelig shoppe...

Deler du fritidsinteresse med nogen af kendisserne? Del gerne dine fritidsinteresser med os, og hvis du kan lide artiklen, må du meget gerne give den et +1 nedenfor til venstre:-)

Se mere om samme emne
16 Kommenter
JUSTIN BIEBER OG JOHNNY DEPP ER MEEEGA SEJE


#NEVER SAY NEVER#
Den der med Beyoncé er den der passer bedst på mig! Jeg eeeelsker at læse, shoppe går til svømning, zumba. Så'e! ;-)
ej..seriøst!
Jonny leqer med dukker!!..xD..
Jeg kan ikke lide bieber
-Haha Johnny! xD
Hi!..
I love Justin Bieber so freaking much!..???...
Ja, jeg går også til fodboldt ligesom JB, hehe. :D
Elsker den her artikel 33
Xd Jonny Deep.. det vidste jeg overhovedt ikke...!
synes det er ret sødt det med Johnny Deep :D
Johnny Deep er mega sej!! :)
Jeg blev lidt overrasket over det med johnny depp, men det er nu ret sødt
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk